şu an dediklerini yaptım fakat hala ntvsporu açamıyorum
şu an dediklerini yaptım fakat hala ntvsporu açamıyorum
senin verdiğin ***leride girdim
senin cihazda gemini image yüklü değil mi acaba.başka bir image kullanıyor olmıyasın arkadaşım ben şu an izliyorum ntv spor kanalını.istersen kendi cihazımın backup ını upload edeyim onu yükle cihazına fakat server kullanıyorsan önce cccam cfg dosyası içindeki cline satırını bir yere kaydet sonra bu c line satırını backup ile gelen cccamcfg dosyası içine yaz.ayrıca kanal listenin yedeğini de al backup ile gelen kanal listesini beğenmezsen kendi listeni atarsın.
aşağıdaki linkteki backup kendi kullandığım backup
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu ozibo tarafından (29-10-2011 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: link ekleme
ok gönder bir deneyim
gemini 4.20 yüklü
linkteki backup ta spor buketi içindeki ntvspor ve alaoula kanalı alt alta önce ntvspor sonra alaoula tekrar ntvspor. dosya linkini bir önceki mesajıma ekledim.
sabırsızlıkla bekliyorum ntv sporda maç varken denerim ayrıca *** dosyası yüklemem gerekirmi
hiç bir şey yapmana gerek yok hepsi backup içinde yüklü.ayrıca server kullanıyorsan ***** buket ebeveyn şifresi 8888.
backup ı yükledikten sonra disceq ayarlarını yapmayı unutma ben 8 li disceq kullanıyorum sen 4 lü kullanıyorsan ona göre ayarlarını yaparsın
Konu ozibo tarafından (29-10-2011 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.
Eklemiş olduğum ***s dosyasını deneyin,ntv-ntvspor un identleri değişik olarak
verilmiştir bir çok cihazda açmaktadır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri