Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 45/53 İlkİlk ... 2035363738394041424344454647484950515253 SonSon
523 sonuçtan 441 ile 450 arası

Konu: Dreambox Ntv & Ntv Spor-TRT 1 - TRT3 Ve TV8 Bıss % 100 Sonuç!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam dreambox uydum var ve bahsettğiniz ayarları yapma konusunda hiçbir tecrübem yok detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. (kablosunu takından en son bitirene kadar)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iozsariyildiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler...
    senin acti mi dostum
    arkadaslar biliyorsunuz bu aksam "el clasico" var ve ayramdan önce hicbir sorun olmakzisin NTVSPORu izlerken smdi izleyemiyorum. 11054lü frekansi da girdim ama yine olmadi NTVSPOR nasil acabilirm..
    Turksat var sadece
    plug-inlerde mevcut daha öncedn actigm pluginler acmiyor artk DHA FEEDe girio ama yine NTVSPORa döndugumde acmiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uşaklı64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende sizin gibi muzdarip oldum bu dreambox,ta bissler yüzünden ne kadar uğraştımsa olmadı.güncel softcam dosyası atıyorum olmuyor ***leri elle giriyorum olmuyor en son çare gene bu siteden geldi arkadaşın birisi nasıl yapılacağını anlatmış.bende aynısını uyguladım şimdi hepside açılıyor yapacağınız iş çok basit önce tuxbox indirin daha sonrada mgcamd 1.38 indirin daha sonrada güncel cw dosyası atın fxp ile açılmasını istediğiniz kanalın üzerindeyken mgcamd 1.38 çalıştırın göreceksiniz 1 sn sonra kanal açılacaktır.şimdiden sizlere kolay gelsin .bu anlattıklarım alıntıdır bu fikri ortaya koyan arkadaşa teşekkürler.
    dostum tuxbox bende addons bölümünde yok birde herhangi bir *** vs indirdigimde yani hata veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

indirelim teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar indiren ve deneyen oldu mu son durum ne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağoll

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler

Sayfa 45/53 İlkİlk ... 2035363738394041424344454647484950515253 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri