Abi bence Albea almakla hata etmişsin.
Bosch servislerine de gelince çok pahacılardır. Bence en iyisi sanayide tanıdığın ustalara yaptır arabanı. Üstelik Albea'ların çekişinin de zayıf olduğunu görüyorum bazen. Fıat'ın hiç bir arabasını sevmem...![]()
aynen benım albea multijetın mekanık mozot pompası nın içindeki contolar eskimiş mozot pompasını BOCH yaptığı için yetkili DİZEL BOCH servisine gittim adamlar içindeki contaları değiştiler 150 tl para aldılar 15 TL lik contalar için 150 tl para verdim.
Ama mozot kaçırması devam etti tekrar boch servisine gittim yine olmadı akan kısmın kapağını değiştirdiler yine olmadı çok az bir sızıntı ama o kadar para verdim ve sorun halen devam ediyor birde yetmezmiş gibi boch servisi bursaya taşınacakmış 20 gun sonra avrupa araba alacağıma pişman oldum özellikle enjektörlu mekanık pompalı avrupa araçların çoğunda mozot pompası sorunu başlıca opeli woswogenı hepsinde aynı sorun ve coğunda BOCH marka pompa var. kimse benım aracım avrupa vesayre demesin öle bir yerden sorun açıyorki adam aldığına pişman oluyor.
bakalım 6 defa tekrar gidecem heralde bu sefer o mozot pompasını ustanın kafasında kıracam.
Abi bence Albea almakla hata etmişsin.
Bosch servislerine de gelince çok pahacılardır. Bence en iyisi sanayide tanıdığın ustalara yaptır arabanı. Üstelik Albea'ların çekişinin de zayıf olduğunu görüyorum bazen. Fıat'ın hiç bir arabasını sevmem...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri