Alıntı eura Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Abi bence Albea almakla hata etmişsin.

Bosch servislerine de gelince çok pahacılardır. Bence en iyisi sanayide tanıdığın ustalara yaptır arabanı. Üstelik Albea'ların çekişinin de zayıf olduğunu görüyorum bazen. Fıat'ın hiç bir arabasını sevmem...
ben aracımı seviyorum yalnız işte o parçayı yapan bulunduğum yerde 1 tane usta.

Bu ustada 800 milyarlık yatırım yaptım die usta aslında durum çok basit taktıkları conta biraz ince biraz kalın olsa problem olmayacak. Şu an elimde o conta takımı olsa kendimde yaparım.

Yalnız burda şu var konunun albea yada başka marka ile alakası yok mozot pompaları enjektör sistemleri genelde boch yada başka marka oluyor.

Ayrıca çekiş gücüne gelince ben bu aracı yakıt tasarrufu klıma ve vergi yönünden tercih ettim 1.3 dizel motorun performansı gayette güzel daha fazla güç isteyen istediği arabayı alabilir ama ben güç istersem alacağım araçlar

Volvo S 40 yeni kasa,
Mitsubıshı LANCER F8 trıptonık
yada subaru

güç istiyorsam bunları tercih ederim. Albea yakıt yönunden çok tasarruflu bir araç eskiden şahin varken araca binmeye korkardım şimdi 20 Tl lik mozot alıyorum şehir içi en az 120 km gidiyorum. LPG li araçlarda bile bu km zor yapan var.