REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: ne poloymuş arkadaş???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar wosvagen kendine has bir araçtır.Polo bu sene avrupada yılın arabası seçilmiştir.Bana göre araç kullanırken wosvagenin verdiği rahatlığı çoğu araç veremez ve sağlam araçtır.Yukarıda yorum yapan arkadaş sıfır arabanın düğmesini niye garantiden değiştirmemişler anlamadım!
    aracın rahatlığı ve konforuna diyecek lafım yok... hatta sürerken ***if alıyorsun... ama gel gelelim parçaları çok pahalı.... düğmede kullanıcı hatası demişler...bende anlamadım nasıl bir hata? ama hata olsada olmasada 1 düğme yahu bu...motor değilki...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aracın rahatlığı ve konforuna diyecek lafım yok... hatta sürerken ***if alıyorsun... ama gel gelelim parçaları çok pahalı.... düğmede kullanıcı hatası demişler...bende anlamadım nasıl bir hata? ama hata olsada olmasada 1 düğme yahu bu...motor değilki...
    selametle...
    hoca asıl o parçalardan parayı kaldrılıolar.

şirkette kullandığım albeanın cam düğmesi kırıldı servis o düğme için 120 tl istedi dışarıda 22 tl ye satılan parçaya.

iş servise yada avrupa araca gelince fiyatlr uçuk. 22 TL olanda yan sanayi orjinalide dışarıda 80 tl den aşağı değil.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu burda devam ederken arkadaslar 2010 model fıat doblo almayı dusunuyarum bır hafta once anabayıı sıne gıttım sordum sorusturdum sıfır aracın fıyatına 26 .750 tl dedıler bu fıyata bu arac alınırmı ne dersınız arkadaslar sızlerın onerısı ney bılgılerınızden faydalana bılırmıyım ???(bıl hassa bu aracı kullanan deneyımlı arkadasların bılgı verırse daha ıyı olur )konuya ılgı gosteren arkadaslarıma sımdıden tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2. elleri doblonun çok çok uzuz yerinde olsam 2. ellere bakardım dizelini rahatlıkla 12-15 arası alırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konu burda devam ederken arkadaslar 2010 model fıat doblo almayı dusunuyarum bır hafta once anabayıı sıne gıttım sordum sorusturdum sıfır aracın fıyatına 26 .750 tl dedıler bu fıyata bu arac alınırmı ne dersınız arkadaslar sızlerın onerısı ney bılgılerınızden faydalana bılırmıyım ???(bıl hassa bu aracı kullanan deneyımlı arkadasların bılgı verırse daha ıyı olur )konuya ılgı gosteren arkadaslarıma sımdıden tsk
    sıfırını almayı tavsiye ederim özellikle dizel alacaksan ya sıfır olacak yada kılometresi 30000 den fazla olmayacak.

Tabi dediğim olay sadece doblo için değil bütün dizel araçlar için. çünkü dizellerde 70000 km den sonra enfeksıyon sistemlerı mozot pompası sistemleri filtrelerin bakımı tamiri vede 130000 km den sonra değişimi gerekio sadece enjektör uçları takımı 500 tl den fazla.

Onun için dizel alacaksan sıfır yada sıfıra yakın olsun. Marka farketmez FORDDa alsan Opelde alsan DObloda alsan dizel alıyorsan sıfır yada az kullanılmış olacak.

Şöle bişi ile karşılaşabilirsin ikinci el bir araç bulursun sıfır gibidir udtalara gösterirsin sorun bulmazlar ama sen kullanmaya başlarsın sorunlar başlar. Dizel alıosan yüksek masrafı göze alacan sıfır yada 1-2 senelik km az olan araç al.

DOBLOYA gelince binek otomobılın biraz daha genişi sayılacak aile arabası diyebilirim 1 ton luk yükü falan rahat çeker. Seri ve atik bir araçtır şehiriçi kullanımda idealdir. Özellik ve tasarım açısından da gayet iyidir düşününki ticari araç satışında birincilikleri var tek dezavantajı vergisi en düşüğü 600 TL.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

20 yıla yakın tofaş şahin kullanıyorum param olsada daha iii arabaya bimim gali kahrolsun parasızlık bunada şükür yaaaaaa
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben poloyu sevmiyorumi hatta ww'nin tek sevmediğim arabası.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonunda bugun mozot pompasının derdinden kurtuldum.

Nasıl bir iş anlamadım mozot pompasının kapaklarını orta ksımlarını bombe yaptığı açıkca belli oluyor birleşme yüzeylerine zımpara çekilmesi lazım ama usta bize BOCH böle bir işlem yapmayın dedi diyor. Adam 80000.00TL Yatırım yapmış die servis vemişler ama ustalık koskocaman bir sıfır.

Bugun zorla kapak ve mozot pompasının ana gövdesine sıfır su zımparası ile zımpara çektirdim ve kapağın tam olarak birebir kapanmasını sağladık ve sızıntı kesildi adama kalırsa komple pompayı değiştirecek altı üstü 1 milim bile gitmedi.

Pompanın contaları bende olsa kendim değiştiririm ve o sanayılerde servislerde 2-3 tane makina aldık die usta olanlara tenezzül etmem. Yalnız git gel 1.3 multijetin enjeksıyon sistmeı hakkında beya bir bilgi sahibi oldum.

Neyse bundan sonra arkadaşların BOCH FIAT dizel pomparlının arızalrını ben hallederım.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri