Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
konu burda devam ederken arkadaslar 2010 model fıat doblo almayı dusunuyarum bır hafta once anabayıı sıne gıttım sordum sorusturdum sıfır aracın fıyatına 26 .750 tl dedıler bu fıyata bu arac alınırmı ne dersınız arkadaslar sızlerın onerısı ney bılgılerınızden faydalana bılırmıyım ???(bıl hassa bu aracı kullanan deneyımlı arkadasların bılgı verırse daha ıyı olur )konuya ılgı gosteren arkadaslarıma sımdıden tsk
sıfırını almayı tavsiye ederim özellikle dizel alacaksan ya sıfır olacak yada kılometresi 30000 den fazla olmayacak.

Tabi dediğim olay sadece doblo için değil bütün dizel araçlar için. çünkü dizellerde 70000 km den sonra enfeksıyon sistemlerı mozot pompası sistemleri filtrelerin bakımı tamiri vede 130000 km den sonra değişimi gerekio sadece enjektör uçları takımı 500 tl den fazla.

Onun için dizel alacaksan sıfır yada sıfıra yakın olsun. Marka farketmez FORDDa alsan Opelde alsan DObloda alsan dizel alıyorsan sıfır yada az kullanılmış olacak.

Şöle bişi ile karşılaşabilirsin ikinci el bir araç bulursun sıfır gibidir udtalara gösterirsin sorun bulmazlar ama sen kullanmaya başlarsın sorunlar başlar. Dizel alıosan yüksek masrafı göze alacan sıfır yada 1-2 senelik km az olan araç al.

DOBLOYA gelince binek otomobılın biraz daha genişi sayılacak aile arabası diyebilirim 1 ton luk yükü falan rahat çeker. Seri ve atik bir araçtır şehiriçi kullanımda idealdir. Özellik ve tasarım açısından da gayet iyidir düşününki ticari araç satışında birincilikleri var tek dezavantajı vergisi en düşüğü 600 TL.