Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Eczanelerin Kepenk Kapatmasını Haklı Bi Neden Olarak Buluyormusunuz?

Katılımcı sayısı
467. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Haklı Buluyorum

127 27.19%
  • Hayır Haksız Buluyorum

340 72.81%
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Eczanelerin Kepenk Kapatmasını Haklı Bi Neden Olarak Buluyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işin iç yüzünü pek bilmiyorum ama eczaneler haksız bana kalırsa ne de olsa kardan zarar edecekler ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alah gözlerini doyursun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kasap koyun bisali bir durum bu.eczacı lar %100 rant kavgasında onları ne ilgilendireceki vatandaşın ucuz ilaç alımından.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim ülkemizde altılı ganyan bayii ile eczane çok var..eğer bir sektörde gereğinden fazla şube veya dükkan varsa orada işler tıkırığında demektir yani tatlı para var anlamındadır.ben 46 yaşındayım yaşadığım şehirde bugüne kadar hiç görmedimki olağan haller dışında(ölüm,sağlık sorunu,başka ile taşınma)altılı ganyan bayii veya eczane işletmecisi veya sahibi deyişsin.adam eczaneyi kapatıyor bakıyorum iki hafta sonra şehirin bir başka noktasına daha görkemli lüks ve geniş ebatlarda eczane açmış,yanlız eczane deyil birsüre sonra evde arabada hatta yanındaki bayanlarda deyişiyor...sonra kardeşim bu ilaç firmaları demekki çok güzel paralar kazanıyorlarkı her elamanının altında deyişik markalarda araçlarla eczanelere doktorlara girip çıkmalar sıra bekleyen hastaları rahatsız ediyor,sokaktaki vatandaşında dikkatini çekiyor yani bu firmaların depoları yokmu,dağıtım yapan klima soğutmalı kamyon kullanmazlarmı...burada bana tam bizim ülkemize özgü karşılıklı çıkar ilişkisi çıkıyor karşımıza..insanların ağrısını sızısını suistimal edip üretenden reçeteye yazan doktordan ilacı elimize veren eczacıya kadar kurulan bir saadet zincirinin her halkasının zıkkımlandığı bu adına sağlık denilen sektörün yeniden yapılandırılıp çekidüzen verilmesinin gerektiğine inanıyorum...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eczacı ürünün kampanyalarını fatura ederken devlete bunu söylüyomu depolardan bire bir kampanyalı alıyor buna ne demeli???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiye kadar kazandıklarına saysınlar hepsinin altında doktor yada hakimdende daha iyi lüks arabalar var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kar payları düşeceği için dövünüyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülkede memur emekli kadrolu işçi esnaf v.s yani kısaca hepsi aç tek tok olan biz asgari ücretliler 24 seneden beri kamu kuruluşlarında müteahhit işinde çalışıyorum ömrüm bitti be halen herkes laf ediyor bizden beter olun emi diyemeyeceğim nede olsa çoluk çocuk besliyorsunuz biraz şükredin halinize ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiabi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ülkede memur emekli kadrolu işçi esnaf v.s yani kısaca hepsi aç tek tok olan biz asgari ücretliler 24 seneden beri kamu kuruluşlarında müteahhit işinde çalışıyorum ömrüm bitti be halen herkes laf ediyor bizden beter olun emi diyemeyeceğim nede olsa çoluk çocuk besliyorsunuz biraz şükredin halinize ya
    Bu ülkede yoksulluk sınırı 2.200 lira seviyelerinde iken işçinin,memurun örgütlü gücünü kullanarak en azından insanca yaşayabilmesi için yoksulluk sınırı ve üzerinde hak istemesi sizi niye bu kadar zorladı anlamış değilim.Aynı örgütler her fırsatta asgari ücretin azlığından şikayet ediyorlar.Ülkede yaşayan her bireyin belli bir gelir seviyesine çıkması için uğraşıyorlar.Sen mütahitin yanında asgari ücretle çalışırken o mütahit senin sırtından kamudan kaç para alıyor biliyormusun.Sadece sözleşmede işçi masrafı olarak gösterdiği parayı size verse 2 asgari ücret eder.Amaç burda senin yada benim kaç lira maaş aldığımız değil,ülkede yaşayan çalışan insanların belli bir refah düzeyinde yaşamasıdır.Bunun şükretmekle hiçbir alakası yoktur.Ben senden daha iyi maaş alıyorum diye Allahıma şükretmemmi gerekiyor.Yoksa benim,senin sırtından trilyonları götürenlerle mücadelemi etmem gerekiyor.Karar senin..

İlaç fiyatlarına gelince;

Her ne kadar ilaç fiyatlarının düşmesinden yana olsamda serbest piyasa ekonomisi uygulanan bir ülkede fiyatlara müdahe etmeyi hangi mantığa sığdırabiliyorlar anlamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zam olunca ellerini ovuştururlar indirim olunca veryansın ederler...aslında devlet kendi eczanesini açsa böyle sorun ortada kalmaz... tamtersi eczaneler indirim günleri yapar ..hatta bizden alın diye reklam bile verirler....

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri