Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Eczanelerin Kepenk Kapatmasını Haklı Bi Neden Olarak Buluyormusunuz?

Katılımcı sayısı
467. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Haklı Buluyorum

127 27.19%
  • Hayır Haksız Buluyorum

340 72.81%
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Eczanelerin Kepenk Kapatmasını Haklı Bi Neden Olarak Buluyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle haksızlar.

Nedeni basit. 60 yıldır kapitalizmin kuralını oynadılar. örneğin hep zam beklentisi ile etiket üzerine etkit basmaktan, kar yapmaktan şikayetleri oldu mu? Biz haksız kar yapıyoruz, üçe aldığımızı ilcı on üçe veriyoruz, bu ayıp, bunu protesto için bir gün uyarı eylemi yapıyoruz dediler mi?

Hiç olmayan, ama 60 yılda bir kez olan ve bir malda bir indirim olmuş . Bu da katlanılasıcadır. Neden bağırılır ki. Bu da kapitalist oyunun kuralları içinde vardır. hayatlarında yüzlerce kez zamların karaborsası ile şişmiş bir ekonomi bu krizde elbet bu şekilde şişmesini indirecektir. herkes işsiz kalıp pahallılıkla zarar ederken eczaneler neden nasibini almış olmasın ki!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Haksızlar

Eczaneler o kadar kar yapmaya alışmışlar ki vatandaş ilacını alamamış umurlarında değil yeter ki karlarından eksilmesin. Allah vicdan merhamet versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir ilacın üzerinde 10 tane etiket olan günleri unutmuyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ............

biri demiş ki 4 ay önce eczaneler uyarıldı ama arkadaş hangi ilaçların düşeceği belli değildi ki arkadaşlar birde ekmek değil ki bu hergün hemen her ilacın müşterisi gelsin eczanelerin elinde o kadar çok tarihi gecen ilaç var ki onu bile zarar yazamıyor parasını verdiği ilaçların listesni il sağlıktan düşüp ancak stoktan düşebiliyor rafa koyduğun bir ilacı 1 sene iki sene satmak için beklediğin oluyor, ayrıca ilacın fiyatı ne olursa olsun eczanenin bu ilaçtan kazanacğı paranın belli bir oranı vardır ve bu oratalama % 16.6 dır ama şimdi düşünün kü o ilacın bir ilaç 60 liradan 15 liraya düşüyor bunda asıl kazanç kimin ilaç firmasının siz hiç çıkıp bir sağlık bakanının kardeşim sen nasıl firmasın 15 liralık ilacı yıllardır bana nasıl 60 liraya sattın bunun hesabını ödeyeceksin dediğini çünkü hepsi anlaşmalı ve biliyorum ki bu tarihten itibaren yeni yeni tansiyon şeker kalp kolestrol ilaçları sürülecek piyasaya hepsinin fiyatları da fahiş rakamlar olacak bunun ceremesini de yine vatandaş ödeyecek,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence haksız vatandaşın sağlığıyla oynuyorlar zaten bu ülkede hükümet doğru birşey yaptımı olaylar kopuyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eczanelerin kepenk kapatması benim için halka haksızlık bundan 10 sene eveline bakarsak eczaneler ne haldeydi SSK ilacı kendi dağıtmayı eczanelere verince döküntü durumdaki eczaneler ne hale geldi bir düşünsünler bu sektörde gelirin eczaneleri deniştiğini halk görüyor gözlükçüler sarraflar gibi birden denişen bir atmosfere büründüler daha fazla yazıp kimseyle muatap olmak istemiyorum herkese selamlar...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence ne olursa olsun kapatmasınlar halkın sağlığını düşünsünler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün ilaç aldım hiç indirim yapılmamış hem eylem yapıyolar hem yasalara uymuyolar bence devletin köklü bi reform yapması lazım problem çıkaran kişi ve kurumları tasfiye etmeli ya kanunlara uyacaksınız yada yerinize bi başkaları gelir artık kendimize gelmeliyiz çok cıvıklaştık hadi toparlanalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Acik konusmak gerekirse hic hakli bulmuyorum olan cünkü vatandasa oluyor hep oldugu gibi ama onlarinda illaki kendilerine göre bi düsünceleri varki bir gün kepenk kapatma caresinde bulunmuslar asil birakin Eczaneleri bakin doguya serefsiz pkk her istedigi zaman millete kepenk kapattiriyor isterse kapatmasin yoksa vayy halineee..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilaçlara zam olduğun da işlerine gelip hemen fiat küpürlerini değiştirip belki binsefer uyguladılar . ilaçlar birkere ucuzlayacak işlerine gelmeyince kepenk kapat. buna derler. lahanaya gelince hart hart, dayağa gelince mö hayırlı olsun

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri