Eczacıların yaptıgı eylemi destekliyorum.sonuna kadar,İlaç fiyatlarının bir düşürme prosüdürü vardır,nasıl olmalı? Bir bildiri yayınlanır,şu tarihten itibaren üretilecek olan ilaç fiyatları şu tarihten sonra şu fiyata satılacaktır denilir,önce adamın stoktaki ilacı almış oldugu eski fiyattan bitirmesi gerekir.istenilen tarihten sonra yüksek fiyata satan kişiler hakkında gerekeni yap.Adamın elindeki 100.000 tl lik ilaç var.sen bunun fiyatını % 45 düşüreceksin diyemezsin,bu kim olursa olsun,deme hakkı yoktur.çünki adamın 100.000 TL Sİ 55.000 TL olacaktır.Eger Hükümet vatandaşına kıyak yapmak istiyorsa,o farkı eczacıya ödemesi gerekir.örnegin siz 1000 TL,maaş ile çalışıyorsunuz,Hükümet size diyorki bundan sonra çalıştıgın maaşın % 45 şini alma fakir fukaraya seçim yatırımı olarak dagıtacagım diyor.kabul edermisiniz,yani 1000 TL nin 450 TL sini sizden kesip senin paranla adamlık yapacaklar.sizede 550 TL verecekler. Buna insanlar kıçlarıyla gülerler.Türkiyede satılmayan hiç birşey kalmadı,biraz topraklarımızdan başka.Allah bin türlü belasını versin,Amerikanın oyununa gelenlerin,uşaklıkedenlerin,Cumhuriyete yan gözle bakanların,Bu devleti parçalamaya çalışanların,Din için herşey mübahtır diyenlerin,Komplo kuranların,Kurban oldugum Allah bin türlü belalarını verir inşallah,Türkiye sokakata bulunmadı.Bu topraklar altında 300.000 kefensiz şehit yatıyor,Onların ve Gazi Mustafa Kemal Atatürkün emekleri,Türkiye Cumhuriyetine zarar vermeye çalışanların Gözlerinden ,dizlerinden gelir inşallah.
Bir arkadaş yazmış ilaç kuyrugundan kurtulduk,Allah razı olsun diye,Ben emekliyim ben hakkımı helal etmiyorum.Çünki bugüne kadar,hiçbir hükümetin döneminde ben hastahanelere 20TL muyane ve ilaç parası vermedim.Şimdi S.S.K hastahanesine gittigim halde muyane parası ve ilaç parası en az 20 TL tutuyor,inanmayanlar viziteye çıksın denesinler.Önceki Hükümetlerin zamanında 2 veya 3 TL ilaç farkı vardı sadece. Bunları kar sayanlar,Milleti kör,aptal sayanlar Allahlarından belalarını bulurlar inşallah,Çünki yaptıkları tüm icraatlar,Halkın iyiyligine yönelik degildir,mutlaka altında bir münafıklık vardır.
Herkese sevgi ve Saygılar.
Yer imleri