arkadaþlar ithal ilaç olsun olmasýn ilaç fiatlarý malesef ciddi anlamda astronomiktir ve geçen 2 gün önce oðlumun bademciði þiþmiþti doktor arkadaþýmýn bana telefonla yazdýrdýðý ilacý eczaneden almaya gittim fiatýna biii baktým þaþtým kaldým sadece 1 ilaç parasý 26 milyon ne bu ya doktor bey 1 reçete yazsa eczaneye ödenecek meblað nerede baksanýz 100 milyon civarýnda bu ilaçlarýn deðil depoya eczaneye maliyetleri 30 milyonu geçmemiþtir ilaç deposunda çalýþýan bir sürü arkadaþým var ilaç fiatlarýnýda çok iiii biliyorum baktým ceybimde oðluma ilaç alacak para yetiþmedi bende direk devlet hastahnesine gittim bi baktým bayramýn birinci günü ve önümde en az 200 kiþi vardý hadi burdan diðer ssk binasýna gidelim dedik 1 saat sonra sskye vardým acil fiþi kestirdiler bana 17 milyon küsür üstelik oðlum 18 yaþýn altýnda ve sgk kurumunda 18 yaþ altý bedava muayene olma hakký olmasýna raðmen benii bilgilendirmeden illede o 17 milyon küsür parayý zorla yatýrttýlar ne diyecem bilmiyorum ssk binasý benden 50 km uzak taxi parasý hastahade muayene ücreti eczanede yüzdelik yeter artýk yaaa nedir bu çektiðimiz,arkadaþlar eðer dünyada reelkarnasyon denen biþi varsa ben tekrar dünyaya gelmek asla istemem azaptan iþkenceden beladan zevaldan baþka biþi yaþamýyorum saygýlarýmla aliharbiye

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri