Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Eczanelerin Kepenk Kapatmasýný Haklý Bi Neden Olarak Buluyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
467. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Haklý Buluyorum

127 27.19%
  • Hayýr Haksýz Buluyorum

340 72.81%
Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Eczanelerin Kepenk Kapatmasýný Haklý Bi Neden Olarak Buluyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ithal ilaç olsun olmasýn ilaç fiatlarý malesef ciddi anlamda astronomiktir ve geçen 2 gün önce oðlumun bademciði þiþmiþti doktor arkadaþýmýn bana telefonla yazdýrdýðý ilacý eczaneden almaya gittim fiatýna biii baktým þaþtým kaldým sadece 1 ilaç parasý 26 milyon ne bu ya doktor bey 1 reçete yazsa eczaneye ödenecek meblað nerede baksanýz 100 milyon civarýnda bu ilaçlarýn deðil depoya eczaneye maliyetleri 30 milyonu geçmemiþtir ilaç deposunda çalýþýan bir sürü arkadaþým var ilaç fiatlarýnýda çok iiii biliyorum baktým ceybimde oðluma ilaç alacak para yetiþmedi bende direk devlet hastahnesine gittim bi baktým bayramýn birinci günü ve önümde en az 200 kiþi vardý hadi burdan diðer ssk binasýna gidelim dedik 1 saat sonra sskye vardým acil fiþi kestirdiler bana 17 milyon küsür üstelik oðlum 18 yaþýn altýnda ve sgk kurumunda 18 yaþ altý bedava muayene olma hakký olmasýna raðmen benii bilgilendirmeden illede o 17 milyon küsür parayý zorla yatýrttýlar ne diyecem bilmiyorum ssk binasý benden 50 km uzak taxi parasý hastahade muayene ücreti eczanede yüzdelik yeter artýk yaaa nedir bu çektiðimiz,arkadaþlar eðer dünyada reelkarnasyon denen biþi varsa ben tekrar dünyaya gelmek asla istemem azaptan iþkenceden beladan zevaldan baþka biþi yaþamýyorum saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sistemi istismara açýk halde kurup,birileri bunu kötüye kullandýktan sonra kemerleri sýktýrýp dürüst çalýþanýnda nefesini kesmek adalet deðildir...sistemi baþtan saðlam kurup denetimi saðlam yaparsan bu tip iþlere gerek kalmaz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aðzýna saðlýk aynen katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende oyumu kaptmamalarý yönünde kullandým. neden çünkü insan saðlýðý çok önemli. bu yüzden alamayanlarýn her ilacý alabilmesi için bunun olmasý gerekliydi. zarara konusuna gelince zaten þimdi eçzacý arkadaþlar stoklu çalýþmýyorlar. acil ilaç flosu mevcut. müþteriye þimdi elimizde yok 15 dakikada gelir deyip yarým saat bekliyoruz. bunun için ben o kadar zarar edeceklerini sanmýyorum. saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþin iç yüzünü pek bilmiyorum ama eczaneler haksýz bana kalýrsa ne de olsa kardan zarar edecekler ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alah gözlerini doyursun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kasap koyun bisali bir durum bu.eczacý lar %100 rant kavgasýnda onlarý ne ilgilendireceki vatandaþýn ucuz ilaç alýmýndan.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim ülkemizde altýlý ganyan bayii ile eczane çok var..eðer bir sektörde gereðinden fazla þube veya dükkan varsa orada iþler týkýrýðýnda demektir yani tatlý para var anlamýndadýr.ben 46 yaþýndayým yaþadýðým þehirde bugüne kadar hiç görmedimki olaðan haller dýþýnda(ölüm,saðlýk sorunu,baþka ile taþýnma)altýlý ganyan bayii veya eczane iþletmecisi veya sahibi deyiþsin.adam eczaneyi kapatýyor bakýyorum iki hafta sonra þehirin bir baþka noktasýna daha görkemli lüks ve geniþ ebatlarda eczane açmýþ,yanlýz eczane deyil birsüre sonra evde arabada hatta yanýndaki bayanlarda deyiþiyor...sonra kardeþim bu ilaç firmalarý demekki çok güzel paralar kazanýyorlarký her elamanýnýn altýnda deyiþik markalarda araçlarla eczanelere doktorlara girip çýkmalar sýra bekleyen hastalarý rahatsýz ediyor,sokaktaki vatandaþýnda dikkatini çekiyor yani bu firmalarýn depolarý yokmu,daðýtým yapan klima soðutmalý kamyon kullanmazlarmý...burada bana tam bizim ülkemize özgü karþýlýklý çýkar iliþkisi çýkýyor karþýmýza..insanlarýn aðrýsýný sýzýsýný suistimal edip üretenden reçeteye yazan doktordan ilacý elimize veren eczacýya kadar kurulan bir saadet zincirinin her halkasýnýn zýkkýmlandýðý bu adýna saðlýk denilen sektörün yeniden yapýlandýrýlýp çekidüzen verilmesinin gerektiðine inanýyorum...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    eczacý diyorki ;
    ben bu ilacý 10 tlye aldým.
    devlet diyo yarý yarýya satacaksýn.
    eczacýda diyoki 5 tlye satacaksam aradaki farký ver bana. çünkü ben bu ilacý 10tlden aldým

Þimdi olaya hayýr diyen arkadaþlar, sizin ticaret yapmak için aldýðýnýz bir ürünün yarý fiyatýna satmak istermisiniz.
    100 tlye bir mal alýp 50tlye satmak istermisiniz..

Hükümetin saçmalamasý bu iþ
    olay belli...
    hocam indirim olacagý belli idi stok yapmasýn artý devlet dýyorký eger elinde varsa bunlarýn farký ödenecek onlarýn derdý bu degýl onlar fýyatlar düþmesýn fiyatlar düþerse ciro düþercek kar da düþecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eczacý ürünün kampanyalarýný fatura ederken devlete bunu söylüyomu depolardan bire bir kampanyalý alýyor buna ne demeli???

Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri