usta EYVALLAH:
sayın serkan kardeşim durumum müsaitse bende bu statüye geçmek isterim son karar senindir SAYGILAR...
ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.
inşallah geçersiniz bu statü harika normal üyelerde olmayan özellikler var
1. özel mesaj 250 adet saklayabiliyorsun
2. dosya ektentisi oluyor
3. imzana resim ekleyebiliyorsun
4. bilgisayar program bölümüne konu açabiliyorsun
5. sayfalarda reklamla karşılaşmıyorsun
şimdilik aklımdakiler bunlar
Konu Hikmet™ tarafından (22-01-2010 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
inanın süpersatforum benim gönlümde bir numara statum ne olursa olsun 4cü senem bitti buradayım ve burayı çok seviyorum serkan yılmaz sizede saygılar sunuyorum forum süper zaten adı üstünde saygılar değerli forum üyeleri...
serkan bey eğer uygun görürseniz bende bu ailede Super Members Statusu unda olmak istiyorum tabi son karar sizlerin saygı duyarı 2005 tarihinden beri buradayım sizlerle bayağı kaynaşmamız oldu sanırım ben bu nacizane aileyi çok seviyorum bu forumda olmak bence müthiş bir ayrıcalık sakın kimse yanlış anlamasın süper member statusu için böyle yazmıyorum olsamda bir olmasam da son karar sizlerin sevgili dostlarım kazanan forumumuz olsun diyorum serkan yılmaz ve ekibine bundan sonraki dönemlerdede başarılar diliyorum.kısaca seni seviyorum supersatforum sen benim başımdan eksik olma bu güne kadar bu forumdan çok faydalandık kimse bizlerden bilgi ve becerisini esirgemedi. o yüzden member olsamda olmasam da saygı duyarım benim için bir şey değişmez sözlerimde gayet samimiyim...saygılar
hayırlı olsun
Ayrıcalıklı olmak güzeldir bencede... :45:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri