REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/14 İlkİlk ... 234567891011121314 SonSon
133 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Super Members Statusu Hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kirmastılı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tüm arkadaşlara hayırlı olsun. bende olmak isterim mümkünmü acaba
    Duruma ve paylaşımıza göre yaparız :45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta EYVALLAH:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın serkan kardeşim durumum müsaitse bende bu statüye geçmek isterim son karar senindir SAYGILAR...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dursun66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın serkan kardeşim durumum müsaitse bende bu statüye geçmek isterim son karar senindir SAYGILAR...
    inşallah geçersiniz bu statü harika normal üyelerde olmayan özellikler var

1. özel mesaj 250 adet saklayabiliyorsun
    2. dosya ektentisi oluyor
    3. imzana resim ekleyebiliyorsun
    4. bilgisayar program bölümüne konu açabiliyorsun
    5. sayfalarda reklamla karşılaşmıyorsun

şimdilik aklımdakiler bunlar
    Konu Hikmet™ tarafından (22-01-2010 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanın süpersatforum benim gönlümde bir numara statum ne olursa olsun 4cü senem bitti buradayım ve burayı çok seviyorum serkan yılmaz sizede saygılar sunuyorum forum süper zaten adı üstünde saygılar değerli forum üyeleri...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan bey eğer uygun görürseniz bende bu ailede Super Members Statusu unda olmak istiyorum tabi son karar sizlerin saygı duyarı 2005 tarihinden beri buradayım sizlerle bayağı kaynaşmamız oldu sanırım ben bu nacizane aileyi çok seviyorum bu forumda olmak bence müthiş bir ayrıcalık sakın kimse yanlış anlamasın süper member statusu için böyle yazmıyorum olsamda bir olmasam da son karar sizlerin sevgili dostlarım kazanan forumumuz olsun diyorum serkan yılmaz ve ekibine bundan sonraki dönemlerdede başarılar diliyorum.kısaca seni seviyorum supersatforum sen benim başımdan eksik olma bu güne kadar bu forumdan çok faydalandık kimse bizlerden bilgi ve becerisini esirgemedi. o yüzden member olsamda olmasam da saygı duyarım benim için bir şey değişmez sözlerimde gayet samimiyim...saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digiman2005 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan bey eğer uygun görürseniz bende bu ailede Super Members Statusu unda olmak istiyorum tabi son karar sizlerin saygı duyarı 2005 tarihinden beri buradayım sizlerle bayağı kaynaşmamız oldu sanırım ben bu nacizane aileyi çok seviyorum bu forumda olmak bence müthiş bir ayrıcalık sakın kimse yanlış anlamasın süper member statusu için böyle yazmıyorum olsamda bir olmasam da son karar sizlerin sevgili dostlarım kazanan forumumuz olsun diyorum serkan yılmaz ve ekibine bundan sonraki dönemlerdede başarılar diliyorum.kısaca seni seviyorum supersatforum sen benim başımdan eksik olma bu güne kadar bu forumdan çok faydalandık kimse bizlerden bilgi ve becerisini esirgemedi. o yüzden member olsamda olmasam da saygı duyarım benim için bir şey değişmez sözlerimde gayet samimiyim...saygılar
    inşallah sizde alınırsınız bu statüye :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digiman2005 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı Olsun :45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıcalıklı olmak güzeldir bencede... :45:

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri