REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
59 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: En Üst Versiyona Geçtik!!! Super Özellikler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart En Üst Versiyona Geçtik!!! Super Özellikler

SupersatForumu artık en üst versiyona tasıyalım istedik.Yeni versiyonda çok özellikler var sosyal gruplar arkadaş grupları mesajlar gibi. Bir nevi face book gibi düşünün kişisel olaylarınızı kişisel sayfalarınızı görebilir bunu forumdaki arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Forumdaki özellikleri artık siz keşfedin
    PHP- Kodu:
    Genel ÖZELLİKLER

vBulletin çalışmalarına hız kesmeden 31.03.2009 tarihinde son sürümünü piyasaya sürdü
    Bu sürümde eski sürümlerine nazaran birçok değişiklik ön planda tutuluyorBunlardan en önemli olanları maddelerde görebiliriz.

Sosyal Grup Tartışma E-Posta Bildirimleride ki sorunlar düzenlendi.

Erişim maskelerinde ki hatalar giderildi.

Kullanıcılar tarafından gönderilen arkadaş taleplerinde ki hatalar fixlendi.

Profil sayfasında ki Hakkımda sekmesi göz ardı edilebilir duruma getirildi.

BB Kodlarında ki zaman ayrıştırması fixlendi.

External.php Bildirimleri sadece konular için değilmesajlar içinde kullanılabilicek.

Avatarlar Sosyal Gruplar içinde görülebilirZiyaretçi mesajlarında göstermeme sekmesini kullanabilir

ÖZELLİKLERDEN BİRKAÇ RESİM EKLENTİ ÖNİZLEMELERİNDE RESİME TIKLARSANIZ RESİM BÜYEYECEK SİTE GÖLGE SİYAH OLACAKTIR.
    Konu Admin tarafından (10-05-2009 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun üstadım süpersatforumada bu yakışırdı zaten:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar bende üzülmüştüm yaw birden giremeyince siteye sorun var sanmıştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bak bu ıyı oldu bunu ozgur ergeye solemıstım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar bende üzülmüştüm yaw birden giremeyince siteye sorun var sanmıştım
    Sürüm yükseltmesi ve ayalarının yapılması baya zaman alıyor tam bitmedi ama acalım istedik :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sürüm yükseltmesi ve ayalarının yapılması baya zaman alıyor tam bitmedi ama acalım istedik :45:
    hızlı lınklere tıkladıgımızda world tech reklamı seceneklerın ustunde kaldıgı gıbı bazı secenekler okunmuyor paıntleyelım.bazı seceneklerımız englısh.
    ama ıyı bır calısma oldugu bellı
    shoutbox
    bırde bunu yapsanız anlık selam ve muhabbe gıbı..
    Konu sarıkanarya_41 tarafından (10-05-2009 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hızlı lınklere tıkladıgımızda world tech reklamı seceneklerın ustunde kaldıgı gıbı bazı secenekler okunmuyor paıntleyelım.bazı seceneklerımız englısh.
    ama ıyı bır calısma oldugu bellı
    shoutbox
    bırde bunu yapsanız anlık selam ve muhabbe gıbı..
    Shoutbox küçük siteler için gecerlidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun yeni versiyon tüm kullanıcılara......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Shoutbox küçük siteler için gecerlidir.
    olabılır bence buyuk kucuk dıye bır kavram yok ..ayrıca bence hocam paylaşımın buyugu kucugu olmaz .dusuncelerınıze saygılıyız.
    Konu Volkan tarafından (10-05-2009 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: başka forum bizi alakdar etmez deyimleri bile

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri