REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
133 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Super Members Statusu Hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl olacağız.ne yapmamız gerektiği belirtilmemiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karacabey Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl olacağız.ne yapmamız gerektiği belirtilmemiş.

1.mesajda herşey açıkca belirtilmiş

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu statuye alacak olanlarda aranan kesinlikle şunlardır

-Forum kuralları diger statulerde oldugu gibi bu statudede geçerlidir

-On basvuru gibi bir olaylar söz konusu degildir

-Bu statu tamamen supersatforuma en az 15 gun içersinde ve bundan sonra katılım yapacakları kapsamaktadır.

-Supersatforuma yurekten baglanan katılım yapan boş konu ve boş mesaj yazmayan uyelerimize verilecektir (Bu katkı olayında mesaj sınırlaması yoktur yeni ve eskin uyelerimizi kapsar)

-Sitemizi daha ileriye getirmek için sizlerde bir tugla koymanız lazımki ilerlesin bizde isteriz reklam koymayalım ama bu siteyi supersatforum yapan sizlersiniz sizler katkı yaptıkca daha çok özelliklerden yararlanacaksınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de süper kullanıcı olmak istiyorum.Sayfalardaki sabit ve ekranı kaplayan reklamları görmekten bıktım zaten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm süpersatforum üvelerimize hayırlı olmasını dilerim forum ekibinin başarılarını içten dilerim ve allahhtan salık dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Gurkan2008 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben de süper kullanıcı olmak istiyorum.Sayfalardaki sabit ve ekranı kaplayan reklamları görmekten bıktım zaten.
    Katılım yap ömür boyu görmeyin 82 bin uyesi olan gunluk girişi 7000 olan bazen 15000 kadar giden ve aylık baya miktar kendi sunucusuna para ödeyen bir site olarak yayın yapıyoruz acılan sitelerin cogu 1 seneye kalmadan kapanıyor.Sitelerin devamlılıgı reklamlara bagldıır reklam etki alanları en cok nere ise firmalar onu tercih ediyorki bizimde bu durumda yapacak birşeyimiz yoktur arkamızdada koskoca sponsor holding firmaları olmadıgı için bize bu konuda negatif kimse yaklaşmasın lütfen herkes katılım yapsın birparçanın ucundan tutsun bizde gerekeni yaparız zaten
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Katılım yap ömür boyu görmeyin 82 bin uyesi olan gunluk girişi 7000 olan bazen 15000 kadar giden ve aylık baya miktar kendi sunucusuna para ödeyen bir site olarak yayın yapıyoruz acılan sitelerin cogu 1 seneye kalmadan kapanıyor.Sitelerin devamlılıgı reklamlara bagldıır reklam etki alanları en cok nere ise firmalar onu tercih ediyorki bizimde bu durumda yapacak birşeyimiz yoktur arkamızdada koskoca sponsor holding firmaları olmadıgı için bize bu konuda negatif kimse yaklaşmasın lütfen herkes katılım yapsın birparçanın ucundan tutsun bizde gerekeni yaparız zaten
    ALLAH utandırmasın devamlı yenilikler bizi bekliyor elimizden geleni yapmaya calişalım kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önemli olan hizmet aldığın yere hizmet vermektir.tabiki elimizden gelen neyse onu vermeye hazırız.süper members arkadaşlarımızı canı gönülden kutlar başarılar dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese hayırlı uğurlu olsun... keşke eskisi kadar vaktim bol olsada eskisi kadar çok katkı yapabilsem ama maalesef bu yıl pek fazla katılımcı olamadım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Supper membberse bende üye olmak istiyorum ama nasıl..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ekrem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Supper membberse bende üye olmak istiyorum ama nasıl..
    Sanırım 1. Mesajı okumadınız ...

Sayfa 7/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri