REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Arka sıradakiler saffet ölüyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Arka sıradakiler saffet ölüyormu?

iBO saffetle kavga edince ona fena vurdu ve baya olaylar oldu acaba saffet ne oldu merak ettim arkadaşlar bu diziye yorum yapın arkadaşlar buda aynı oktay gibi ölüm sonucumu beklenecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu dizi bebe ruhi işi,yokmu baska işinde arka sıradakiler gibi saçma sapan gerçekle en küçük bir bağlantısı olamıyacak kadar absürt,sıkıcı,irite eden bir şeyi izliyor birde yorum bekliyorsun,izlediğim tek bölümdü ondada nasıl bir şekil oldugunu anlamama zaten yetti,yaka bağır acık gezen zibidiler,vücudunu satan öğrenciler,üvey baba tacizine uğrayan kız psikosu, bilmem neler neler,yakında bez bebek içinde yorum beklerlerse hiç şaşırmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hah Oktay öldü şimdide Saffete geçtik bana kalırsa bu dizi büyük reytingler kaybetti eeeeeeeee reytingleri geri kazanabilmek içinde böyle senaryolar yazılıyor bu dizinin 1 bölümünü bile izlemedim denk geldikçe kanalı değiştiriyorum çünkü bu dizi çok yapmacık bir dizi

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakkaten saçma ve geçlerimizi olumsuz yönde etkileyen bir dizi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abc2009 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hakkaten saçma ve geçlerimizi olumsuz yönde etkileyen bir dizi.

Harbiden doğru söyledin milleti dövüş kavga falan filan bunlara teşvik ediyorlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri