Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arasý

Konu: Kürtler kendi marþlarýný okumak istiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlarýn yaptýðý tam bi þ.ere.sizlik ama suç tayyiptede var ne demek ya adamkar daðdan iniyo adamlarý dtp davulla zurnayla karþýlýyo ya olurmu bunlar kim bilir kaç memetçiði öldürdüler adamlar elini kolunu sallayýp geldiler ya ona hayret ediyorum dtp iyice karýþtýrmaya çalýþýyo türkiyeyi dikkat ederseniz hep karýþýklýklar hakkari þýrnak mersin urfa vs gibi illerde yapýyolar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýrak ta bolca toprak var okumak istiyenler oraya gidebilir zaten sonlarýda öyle olacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya bu þerefsizlere yazacak birþey bulamýyorum hani allah yaratmasa insan bile diyemeyeceðim ama.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

malesef günümüzde yaþadýðýmýz her kürt sorunu açýlýmdan sonra olaylarda artmaya baþladý yazacak çok þey var ama potansiyel suçlu olmaktan korkuyorum kürtler sosyal kültürlerini çok geliþtirmelidir a s milletten ne beklenirki,Tabikii kürtlerin hepsi cahil demek yanlýþ olur ama bugün devlete karþý gelmek polis asker sivil öldürmek geliþmiþlik deðildir herkes haddini bilsin diyorum saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Böyle yorum olmaz.
    Konu kucer06 tarafýndan (06-12-2009 Saat 20:08 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Böyle yorum olmaz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Böyle yorum olmaz.
    Konu kucer06 tarafýndan (06-12-2009 Saat 20:09 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Böyle yorum olmaz.
    Ergenekon dalga dalga, benim radyom kýsa dalga

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurt 72 konuþmalarýna dikkat et kürt baþka pkk baþka kürtleri karýþtýrma
    Ergenekon dalga dalga, benim radyom kýsa dalga

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri