bunu yapanlar utansın şerefsiz pkk ve pkk yanlısı"allah rahmet eylesin"
Teşekkur: 0
bunu yapanlar utansın şerefsiz pkk ve pkk yanlısı"allah rahmet eylesin"
LEBEN ?
Allah rahmet diliyorum...Allah yakınlarına sabırlar ihsan eylesin...
ALLAH rahmet eylesin
yahu arkadaşlar hayatımda şu parti bu parti diye tutturmadım hep vatana millete hangisi hayırlı garibanı kim düşünür işsizliğe kim son verir türkiye yi kim muhasır medeniyet seviyesine yükseltir tek fikrim buna en uygununu düşünmekti allahaşkına benmi yanlış düşünüyorum birileri bana rica ediyorum açıklasın eve geldim bismillah tv yi açtım 7 tane gencecik askerimizi şehit etmişler neden nedenini biliyorum dtp nin kapanma davası açılımın gecikmesi imralıdaki bebek katilinin koğuşunun dar olması vesaire vesaire birileri dağdaki kan artık dursun dedi ipleri elinden bir kaçırdı alın size açılım düşüncesinin sonuçları şimdi nerede abd de de barak obama ile akşam çayı içiyor açılım dediği bu mudur? daha çok vatanı karıştırmak dtp nin gövde gösterileri dağdan gelen pkk lıların tv da küstahça konuşup bebek katilini arşa çıkaRmaları allahaşkına birileri bana açıklasın zira benim beynim durdu bu vatan bu millet nereye gidiyor
Tam sırası. Başbakan ve avanesi bu cenazeyi kaldırmalı. Tabi yürekleri yeterrse ve ölen yavrumuzun etnik kimliği hoşlarına giderse..
Haydi, milleti kandırmak için iyi bir fırsat daha..
Başbakan şuan abdde obamayla plasystation 3 oynuyo..
burda kim öldü kim gitti umrunda değil.
afganistana asker göndermek için çabalıyor..
ölen genci allah rahmet etsin,geride kalan ailesne ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. arkadaşlar açılım kelimesini beğenmiyorum türkiyenin demokratiklşmesini canı gönülden destekliyorum. çünkü gerikalmişlığımızın en büyük sorunlarından biri demokratik bir yönetimin olmayışından ,demokrasi herkesin yaptığı yanına kar kalır düzeni değildir, herkesin hakkına razı olması gereken ve suçlunun cezasını çektği bir düzendir. demokraside terörizmle mücadele edilmez diye bir kuralmı var. hem terörle mücadele edeceksin hemde demokratik bir düzen nasıl hayata geçer onun arayışı içinde olacaksın. dağdan inen eşkiya ile pazarlık ,şehirlermizin yakılıp yıkılmasına göz yummak demokratik açılım olamaz. yasal olan 1 MAYIS işci bayramında işcilere öldüresiye saldıran güvenlik nerde ,yoksa terörün gücü bizi yendimi .hepinize Silahsız,Savaşsız ve barış içinde bir türkiye diliyorum.saygılar.
Allah rahmet eylesin çok kötü bir durum umarım bi daha yaşanmaz
allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabır versin..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri