Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Ora 5010D Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ora 5010D Yardım

Bu konunun belkide burda yeri ne diyeceksiniz ama benim sunny cihazın kumandası bu cihazdada çalışıyor ve özellikler aynı. Her neyse konuya geleyim. Cihaz turksatta 150 tane kanalı buluyor. Ntv , ntvspor gibi SR si 30000 olan hiç bir kanalı bulmuyor. HW si 16.00.A1 bu cihaza göre en son sürüm yazılım bulma şansım varmı. Yada bunun başka bi çözüm yolu varmı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük ihtimalle tunerden kaynaklanıyor tunere kırıstal takılarak sorun gideriliyor daha detaylı bilgi aşağıdaki linkte bulabilirsin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş bahsettiğin cihaz sunnny tabanlı olduğu için kumanda uyar kanallara gelince çıkmayanları tek tek frekansını girerek bulabilirsin.
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dursun66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş bahsettiğin cihaz sunnny tabanlı olduğu için kumanda uyar kanallara gelince çıkmayanları tek tek frekansını girerek bulabilirsin.
    Frekanslarını yazıyorum ama yinede bulamıyor. Denedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    büyük ihtimalle tunerden kaynaklanıyor tunere kırıstal takılarak sorun gideriliyor daha detaylı bilgi aşağıdaki linkte bulabilirsin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Diğer cihazımda kırılma sorunu vardı bu yolla onu halletmiştim. Ama bunda kırılmayı bırak kanalı dahi bulmuyor. Çözüm kristalle halledilirmi yoksa başka bi çözümümü var?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydu listesinde bulunan kullanmadıgın uyduların hepsini sil sonra kanal tarama yap cıkacaktır
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanak ve lnb ayarında,da bir sorun olabilir kontrol etmende faydaolur.
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşın dedigi gibi ben tamirciyim kristali ekledinmi o sorun ortadan kalkar kristal degeri 4MHZ olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı donadotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu konunun belkide burda yeri ne diyeceksiniz ama benim sunny cihazın kumandası bu cihazdada çalışıyor ve özellikler aynı. Her neyse konuya geleyim. Cihaz turksatta 150 tane kanalı buluyor. Ntv , ntvspor gibi sr si 30000 olan hiç bir kanalı bulmuyor. Hw si 16.00.a1 bu cihaza göre en son sürüm yazılım bulma şansım varmı. Yada bunun başka bi çözüm yolu varmı. Yardımlarınızı bekliyorum.
    sevgili arkadasim tek caresi bir tamirciye gidip tunerdeki kiristalin ayağina ikinci bir kiristal lehimlet sorun biter çünkü

11054 30000
    12525
    12729

senin anlayacağin 12 binli vede 30000 sembollu hiç bir kanali izleyemessin donuk donuk gelir gider

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri