REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Tokat'ta çatişma 7 şehit

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda oturduğum yerde rahat oturamıyorum soyumdan birisi adice şehit edilmiş ise ben buna seyirci kalamam kimsede benden bunu beklemesin daha yapılacak çok iş var deyip yola çıkanlar aslında dökülecek daha çok kan ve soyulacak cok yer var anlamında konuşuyorlardı pervasızca o koltukta oturduğu sürece bende burda yerimde oturamıyorum banlarsan banla ama yeterki beni anla terörüde pkkyıda akpyıde dtpyide lanet olsun diyorum di mutlu türküm diyebilene bu vatan düşmanlarına rağmen selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burda oturduğum yerde rahat oturamıyorum soyumdan birisi adice şehit edilmiş ise ben buna seyirci kalamam kimsede benden bunu beklemesin daha yapılacak çok iş var deyip yola çıkanlar aslında dökülecek daha çok kan ve soyulacak cok yer var anlamında konuşuyorlardı pervasızca o koltukta oturduğu sürece bende burda yerimde oturamıyorum banlarsan banla ama yeterki beni anla terörüde pkkyıda akpyıde dtpyide lanet olsun diyorum di mutlu türküm diyebilene bu vatan düşmanlarına rağmen selametle

Şehitlerimize Allahtan Rahmet Yakınlarına Sabır Diliyorum

herkesin sinirleri gerdin herkes bu adilere çok şey söylemek istiyor ama burasıda herkese açık bi forum herkez istediği gibi yazarsa içinden çıkılmaz bi hal alır forumumuzun devamlılığı ve daha ileriye götürebilmemiz için birazdaha dikkatli yazmalıyız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah Şehit ailerine sabır versin şehitlerimize rahmet buna sebeb olanlara lanet olsun açılımıyla biryerlere gelmek için oy peşine koşanlara bir gün bunların helbette sorusu sorulacağını unutmasınlar Şehitlere tanrıdan rahmet ailelerine dayanma gücü ver tanrım......................

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su resimlere bakarmisiniz cok dikkatli rte gulusune

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar pkk ve sayın öcalan diyen insanlar kimse bunları kurşuna dizeceksin imralıdaki bebek katilini ve sempatizanları dahil işte o zamqan kurunun yanında yaş yanmaz gençliğimde terör ve şehit 35 yaşındayım hala terör ve masum ana kuzularımız şehit bu ülkede nasıl belli değerlerimize hakaret etmek suçsa ve cezai müeyede uygulanıyorsa apo diyen pkk diyen insanlarada beterini yapacaksın bunun başka çözümü yok he bu yetmezmiş gibi sen pkk yı meclise sokuyorsan dağdaki soysuzu ekranlarda konuşturuyorsan yazıklar olsun diyorum herkese hayırlı akşamlar yemek yerken tv açtım 7 askerin şehit haberlerini dinlerken yediğim ekmek boğazımda düğümlendi gözyaşlarım tabağın içine düştü yapanlarında yaptıranlarında bunlara göz yumanlarında allah cezasını versin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SEHITLERIMIZE RAHMET AILELERINE VE YÜCE TÜRK HALKINA SABIR DILIYORUM INSALLAH SEHITLERIMIZIN KANI YERDE KALMIYACAKTIR

Kürt acilimi dediler alin size kürt acilimi yahu bunlar bir terör gurubu birakin acilmi asil bunlarin o pis kanini bile bu Güzel VATANIMIZ Topraklarina akitmamak lazim def olup gitsin serefsizler..

SORUYORUM OGLUM KÜRDISTAN DIYE BAGIRAN PICLERE

1.Tarihte kurdugunuz tek bir Devlet
    2.Tarihte tek bir Devlet Büyügünüz
    3.Günyüzüne cikmis tek bir Tarihi eseriniz
    4.Tarihte yaptiginiz tek bir Savas
    5.Tarihte yiktiginiz bir Devlet
    6.Kurdugunuz bir Ordu
    7.Tarihte tek bir anlasma
    8.Tarihte bastiginiz Para
    varmi ulan..?

YOK E PEKI NASIL BI MILLETSINIZ LAN SIZ,
    NASIL DEVLET OLACAKSINIZ MILLET BILE DEGILSINIZ HAIN PICLER..

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri