Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Tokat'ta çatişma 7 şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

RAHMET le LANETİ bir arada okudum.BURASI TÜRKİYE BİZDE TÜRK üz TÜRK. anlamayanlar anlayacak her nerede olursa olsun ister dağda ister bağda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yarınki kapatma davası öncesi bekliyordum böle bir şerefsizlik.Allah geride kalanlara sabırlar versin kolay değil sen büyüt bu yaşa getir kör kurşuna gitsin kor gibi yanar yürekler herkes kaldıramaz allah rahmet eylesin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alın size kürt acılımı bende bu acılar dinmeyecek aileler hep kan ağlıyacak tayyip amerikaya apo için af dilemeye gitmiştir bu adam nedense ordan hiç gelmiyor inşallah devamlı olarak orda kalırda ondan ve terörden kurtuluruz sokaklarımız bana bakın soyu pkklılar ölünüzü dirinizi hergün birinizi bir gün hepiniz tarihin derinliklerine leşinizi gömücez ne mutlu türküm diyebilene
    sizi uyarıyorum yazdıgız kelimmler uygun degil öfkeli olabilirsniz ama burada küfür etmek yasak arkadaşlar.Sinirlerinize hakim olun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sizi uyarıyorum yazdıgız kelimmler uygun degil öfkeli olabilirsniz ama burada küfür etmek yasak arkadaşlar.Sinirlerinize hakim olun..
    evet bu konu gene kilitlenir böle giderse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiyenin başı sagolsun bölge teror bolgesı degıl ama oralarda dhkp c var DHKP-C, Marksist-Leninist İdeolojiyi referans alan bir terör örgütüdür. Örgütün hedefi mevcut anayasal düzeni silah zoruyla yıkarak yerine Marksist-Leninist ilkelere dayalı bir sistem getirmektir. bu orgut istanbulun varoşlarında destek buluyor terorun her türlüsü nu kınıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bidekdaha deyil binlercediyorum lanet olsun teröre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

-----
    Konu meydancı tarafından (11-10-2011 Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda oturduğum yerde rahat oturamıyorum soyumdan birisi adice şehit edilmiş ise ben buna seyirci kalamam kimsede benden bunu beklemesin daha yapılacak çok iş var deyip yola çıkanlar aslında dökülecek daha çok kan ve soyulacak cok yer var anlamında konuşuyorlardı pervasızca o koltukta oturduğu sürece bende burda yerimde oturamıyorum banlarsan banla ama yeterki beni anla terörüde pkkyıda akpyıde dtpyide lanet olsun diyorum di mutlu türküm diyebilene bu vatan düşmanlarına rağmen selametle

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri