RAHMET le LANETİ bir arada okudum.BURASI TÜRKİYE BİZDE TÜRK üz TÜRK. anlamayanlar anlayacak her nerede olursa olsun ister dağda ister bağda
Yarınki kapatma davası öncesi bekliyordum böle bir şerefsizlik.Allah geride kalanlara sabırlar versin kolay değil sen büyüt bu yaşa getir kör kurşuna gitsin kor gibi yanar yürekler herkes kaldıramaz allah rahmet eylesin.
türkiyenin başı sagolsun bölge teror bolgesı degıl ama oralarda dhkp c var DHKP-C, Marksist-Leninist İdeolojiyi referans alan bir terör örgütüdür. Örgütün hedefi mevcut anayasal düzeni silah zoruyla yıkarak yerine Marksist-Leninist ilkelere dayalı bir sistem getirmektir. bu orgut istanbulun varoşlarında destek buluyor terorun her türlüsü nu kınıyorum
bidekdaha deyil binlercediyorum lanet olsun teröre
-----
Konu meydancı tarafından (11-10-2011 Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.
burda oturduğum yerde rahat oturamıyorum soyumdan birisi adice şehit edilmiş ise ben buna seyirci kalamam kimsede benden bunu beklemesin daha yapılacak çok iş var deyip yola çıkanlar aslında dökülecek daha çok kan ve soyulacak cok yer var anlamında konuşuyorlardı pervasızca o koltukta oturduğu sürece bende burda yerimde oturamıyorum banlarsan banla ama yeterki beni anla terörüde pkkyıda akpyıde dtpyide lanet olsun diyorum di mutlu türküm diyebilene bu vatan düşmanlarına rağmen selametle
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri