Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Tokat'ta çatiþma 7 þehit

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8 Tokat'ta çatiþma 7 þehit

TOKAT'TA ÇATIÞMAJANDARMAYA ATEÞ AÇILDI. 7 ASKER ÞEHÝT OLDU, 3 ASKER YARALANDI

Tokat'ýn Reþadiye ilçesinde teröristlerce jandarma ekiplerine düzenlenen saldýrýda 7 askerin þehit olduðu, 3 askerin yaralandýðý bildirildi.
    Reþadiye Kaymakamý Cihangir Güler, yaptýðý açýklamada, ilçeye baðlý dýþ bir karakolda, rutin devriye faaliyeti sýrasýnda askerlerin pusuya düþürüldüðünü, bu saldýrý sonucunda 7 askerin þehit olduðunu, 3 askerin yaralandýðýný bildirdi.
    Yaralý askerlerden birinin uzman çavuþu olduðunu, birinin de durumunun aðýr olduðunu aktaran Kaymakam Güler, saldýrýnýn hangi örgüt tarafýndan gerçekleþtirildiðine dair þu an bilgi veremeyeceðini belirtti.
    Kaymakam Güler, ''Acýmýz çok büyük'' diye konuþtu.
    Bu arada, yaralý asker Emrah Mandýralý ile uzman çavuþ Yusuf Öztürk'ün Niksar Devlet Hastanesine kaldýrýldýðý, uzman çavuþ Öztürk'ün burada ameliyata alýndýðý öðrenildi.
    AA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tokatta bile terör olmaya baþladý...allah þehitlerimize rahmet ailelerine sabýrlar versin...
    yaralýlarada þifalar... kudurdu köpekler...bunlara nasýl bir açýlým yapýlýr bilemiyorum... lanet olasýcalar... akþam akþam moralim bozuldu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

terör her yerde var statta dagda yolda denizde hatta mecliste....
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allah belalarýný versin diyorum, birde Þehitlerimize Allah rahmet eylesin Ailelerinede sabýr versin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu sehýt haberlerýný duyunca cok uzuluyorum ne zaman sonlanacak
    Açýlým açýlým dedýler sayelerýnde Tokatta býle teror olayý yasandý
    Lanet olsun bunlarý yapanada yapmasýna ýzýn verenede..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alýn size kürt acýlýmý bende bu acýlar dinmeyecek aileler hep kan aðlýyacak tayyip amerikaya apo için af dilemeye gitmiþtir bu adam nedense ordan hiç gelmiyor inþallah devamlý olarak orda kalýrda ondan ve terörden kurtuluruz sokaklarýmýz bana bakýn soyu pkklýlar ölünüzü dirinizi hergün birinizi bir gün hepiniz tarihin derinliklerine leþinizi gömücez ne mutlu türküm diyebilene
    Konu Özgür Erge tarafýndan (08-12-2009 Saat 00:54 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Açýlýmýn açýlýmý þu;
    Turkiyede ölen öldüðüyle kalýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bas bas baðýrdým neyin açýlýmý diye birileri çýkýp muhalefet oldular ve dedilerki sizin tek derdiniz gelen kan haberleri ile mutlu olmak açýlým olunca sizede malzeme çýkmayacak diye zerzeniþte bulundular þimdi açýlýmý savunup bizi kan tüccarlýðý ile suçlayan sayýn parti liderini arþa çýkarýp yere göðe sýðdýramayan arkadaþ çýksýn ve anlatsýn 17 yaþýndaki masum bir kýzýn yok yere öldüðünü aslan gibi 7 tane askerin nasýl þehit edildiðini çok merak ediyorum bu sefer nasýl bir kulp bulacaðýný ve soruyorum o arkadaþa iç ayaklanma çýktý neredeyse vatan elden gidecek yere göðe sýðdýramadýðýn ve gurur duyduðun insanýn bu kadar karýþýklýk içinde abd de ne iþi var! ve soruyorum kürt halký için istediðin açýlým bu mudur þehit kaný ile sulanmýþ vatan topraklarýnda taharet almasýný bilmeyen pkk lý larýn davul zurna ile karþýlanmasý yýllarca askere kurþun sýkan adilerin sayýn parti liderinin onlara vermiþ olduðu cesaretle çýkýpta küstahça apo itini göklere çýkarmalarý hatta açýlým için o adinin ismini kullanarak devlet imralýyý muhattap almalý diyecek kadar adileþmeleri bu mu senin istediðin açýlým al sana açýlým daha açýlým olmadan verilen tavizlerle sokaklarda çatýþmalar çýktý düne kadar bu memlekette pkk yý ve apo itini aðzýna almaya kim cesaret ediyordu çýk bir anlat arkadaþ sen ne kadar taviz vermeye baþlarsan bunlar o kadar azacak bu gün þerefsiz aponun koðuþu dar diye sokaklarý kana bulayanlar yarýn öbürgün bu adamý dýþarýya çýkarmak için dahada beterini yapmaya çalýþacaklar niyemi e onuda sen anlat bize arkadaþ yada açýlým açýlým diye tutturup devleti bu hale sokan liderin anlatsýn
    Konu veyselbakan tarafýndan (07-12-2009 Saat 22:03 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: imla!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þihitlerimize ALLAH rahmet eylesin diyorum lanet olsun bu pkkya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eline saðlýk veysel kardeþim çok iyi özetlemiþssin kürt acýlýmýný ve akp yi aynen görüldüðü gibidir ülkemizin en büyük düþmaný pkk ve akp dir bunlarda eceli gelen itler gibi cami duvarýný iþemeye baþladýlar inþallah sonlarý gelirde biz deilde torunlarýmýz iyi bir gün görürüler lanet olsun kürt acýlýmýný ortaya koyan ve savunanlara tek dil tek bayrak tek vatan haindir vataný bölmeye kalkan

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri