þihitlerimize ALLAH rahmet eylesin diyorum lanet olsun bu pkkya
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
þihitlerimize ALLAH rahmet eylesin diyorum lanet olsun bu pkkya
eline saðlýk veysel kardeþim çok iyi özetlemiþssin kürt acýlýmýný ve akp yi aynen görüldüðü gibidir ülkemizin en büyük düþmaný pkk ve akp dir bunlarda eceli gelen itler gibi cami duvarýný iþemeye baþladýlar inþallah sonlarý gelirde biz deilde torunlarýmýz iyi bir gün görürüler lanet olsun kürt acýlýmýný ortaya koyan ve savunanlara tek dil tek bayrak tek vatan haindir vataný bölmeye kalkan
eline saðlýk veysel kardeþim çok iyi özetlemiþssin kürt acýlýmýný ve akp yi aynen görüldüðü gibidir ülkemizin en büyük düþmaný pkk ve akp dir bunlarda eceli gelen itler gibi cami duvarýný iþemeye baþladýlar inþallah sonlarý gelirde biz deilde torunlarýmýz iyi bir gün görürüler lanet olsun kürt acýlýmýný ortaya koyan ve savunanlara tek dil tek bayrak tek vatan haindir vataný bölmeye kalkan
Þehitlerimize ALLAH rahmet eylesin o þerefsiz pkklýlarý þýmartan þerefsizlerin de ALLAH belasýný versin
ALLAH(CC) Rahmet Eylesin.Mekanlarý Cennet Olsun
Þehitlerimize allah rahmet eylesin yazýk bu gençlere
bu yazdýklarýmýz, baþýmýzdakilere ninni geliyor.. uyuyorlardýr bunlarý okurken...
allah þehitlerimize rahmet yakýnlarýna baþsalýðý dilerim bu vahþeti yaratanlarý
þidetle kýnýyorum.![]()
Tokat'ta þehit olan 7 askerden Adýyamanlý Er Onur Bozdemir'in ailesi, Adýyaman'ýn Tut ilçesine baðlý Yaylýmlý köyündeki evlerinde oðullarýnýn þehit olduðu haberini alýnca üzüntüye boðuldu.
ADIYAMANLI ÞEHÝT BOZDEMÝR
Bozdemir Ailesi, oðullarýnýn þehit olduðu haberini Tut Kaymakamý Mehmet Aktaþ ve Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Þeraffettin Karatepe'den aldý.
Haberin duyulmasý üzerine þehit Onur Bozdemir'in ailesinin evine yakýnlarý ve köy sakinleri geldi ve evde büyük bir acý yaþandý.
Þehit Bozdemir'in annesi ve yakýnlarý, aðýtlar yakarak, terörü lanetledi.
Þehit askerin babasý Ahmet Bozdemir, þunlarý söyledi:
''Üç tane daha oðlum var, onlar da vatana feda olsun. Oðlumla bir gün önce görüþmüþtüm. Bana, gayet iyi olduðunu söyledi. Kurban Bayramý için 20 günlüðüne izne gelmiþti. Daha 3 gün önce tekrar gönderdiðimiz oðlumuzun þehit haberini almamýz bizi çok üzdü, ama 'vatan sað olsun' diyorum. Onur'dan baþka 3 oðlum var, onlarý da göndereceðim, yetmezse ben de gideceðim. Vatan düþmanlarýna lanet olsun.''
Anne Ayþe Bozdemir de ''kuzumu elimden aldýlar'' diye aðýtlar yaktý ve teröre lanetler yaðdýrdý.
ORDULU ÞEHÝT PÝDE
Tokat'ýn Reþadiye ilçesinde teröristlerce þehit edilen 7 askerden Ordulu Kemal Pide, terhisine 84 gün kala þehit olarak ailesini acýya boðdu.
Bugün saat 15.20 sýralarýnda; Tokat ili Reþadiye ilçesi Sazak mevkisinde yol kontrol görevi yapan askeri araca, teröristler tarafýndan açýlan ateþ sonucu, araçta bulunan 1 uzman jandarma çavuþ, 1 jandarma onbaþý ve 5 jandarma er olmak üzere 7 güvenlik görevlisi þehit olmuþ, 1 uzman jandarma çavuþ ve 2 jandarma er yaralanmýþtý.
Tokat'ýn Reþadiye ilçesinde teröristlerce þehit edilen 7 askerden biri olan Kemal Pide'nin Samsun'un Terme ilçesine baðlý Kuþça köyündeki evinde hüzün ve gözyaþý sel olup aktý. Büyük bir acý yaþayan aileyi yakýnlarý teselli ederken baba Cemal Pide, "Vatan sað olsun" diyerek gözyaþý döktü.
Ordu'nun Akkuþ ilçesi Çayýralan beldesi nüfusuna kayýtlý olan Pide ailesi, 13 yýl önce Terme'ye baðlý Kuþça köyünde yarýcý olarak Yaþar Kuyumcu'ya ait arazinin bakýmýný üstlendi ve çiftçilik yaparak geçimini saðlýyor. Ailenin 4 çocuðundan en büyüðü olan þehit jandarma er Kemal Pide, 88'e 4 tertip olarak Manisa Kýrkaðaç'ta acemi eðitimini tamamladýktan sonra Tokat ili Reþadiye ilçesindeki Sazak Köyü Karakolu'nda vatani görevini sürdürüyordu.
Oðlunu en son Ramazan Bayramý'nda 1 günlüðüne izine geldiðinde gördüðünü anlatan 45 yaþýndaki baba Cemal Pide, "Bayramda bir geceliðine geldi ve ertesi gün geri döndü. En son cumartesi akþamý telefonla görüþtük. O bölgede daha önce olay olmuþ ama þimdi bir þey olmadýðýný söylüyordu. Sürekli göreve çýktýklarýndan bahsediyor, 'artýk zaman geçmiyor' diyordu. 'Para göndereyim' dedim, 'istemiyorum' dedi. 6. ayda yanýna gittim. '1994 yýlýnda olay olmuþ, þimdi yok' diyordu. 'Boþ evler var, orada yataklara iþaret koyar gelen giden olup olmadýðýný tespit etmeye çalýþýyoruz' diyordu. Kemal'in terhisine 84 gün kalmýþtý" þeklinde konuþtu.
Bekar olan Kemal Pide, askerlik görevi öncesinde Ankara'da aþçý olarak lokantalarda çalýþtýðý öðrenildi.
Köy Muhtarý Yaþar Ay ise karakol komutanýnýn akþam saatlerinde kendisini arayarak haber verdiðini belirterek, "Ýlk kez köyümüze þehit geldi. Çok üzgünüz, Allah milletimize sabýr versin" dedi.
Anne Dilber Pide(40), yakýnlarý tarafýndan teselli edilirken, verilen sakinleþtirici ile teskin edildiði öðrenildi.
HATAYLI ÞEHÝT YONCA
Tokat'ta teröristlerin hain saldýrýsý sonucu þehit olan 7 askerden biri olan Fatih Yonca'nýn (24), Hatay'ýn Ýskenderun ilçesi Bekbelle beldesine baðlý Orhangazi köyündeki anne evine ateþ düþtü.
Bayram dönüþü birliðine bugün sabah teslim olan Yonca'nýn ailesine haberi askeri yetkililer ulaþtýrdý. Bekbele Belediye Baþkaný Bestami Bilgili de þehit ailesinin evine gelerek baþsaðlýðý diledi. Þehidin annesi Gülsüm Sönmez, oðlunun fotoðraflarýna bakarak aðýtlar yaktý.
ÝSTANBULLU ÞEHÝT SARIBAÞ
Tokat'ýn Reþadiye ilçesinde þehit düþen Cengiz Sarýbaþ'ýn oturduðu eve ateþ düþtü. Acý haberi alan ailesi ve komþularý þehidin oturduðu sokaðý Türk bayraklarýyla donattý.
Þehit düþen Cengiz Sarýbaþ'ýn ailesi acý haberi jandarma ve saðlýk ekiplerinden öðrendi. Karþýlarýnda askerleri ve saðlýk ekiplerini gören aile evlatlarýnýn þehit düþtüðünü anladý. Bunun üzerine aile bireyleri sinir krizi geçirdi. Fenalaþan aile bireylerine saðlýk ekipleri müdahale etti. Evde taziyeleri kabul eden aile daha sonra eve Türk Bayraðý astý. Þehidin komþularý da evlerini Türk bayraklarý ile donattý.
Þehidin amcasý Salim Sarýbaþ, "Karþýmýzda bir muhatap yok ki gidelim bizde mücadele edelim ve gerekirse hepimizde þehit olalým. Artýk bu anlamsýz savaþ sona ermeli. Bu insanlarýn çoðu zaten kandýrýlarak daða çýkarýlýyor. Geri dönmek istediklerinde ise ölüm korkusu nedeniyle geri dönemiyorlar. Dünyanýn hiçbir yerinde tankla topla savaþ kazanýlmýyor. Ýnsanlarý eðiterek ve doðru yolu göstererek sonuç elde edilebilir" dedi.
Hükümetin demokratik açýlým politikalarýný desteklediðini ifade eden Sarýbaþ, "Hükümetin demokratik açýlýmýna tam destek veriyorum. Ve herkeste destek vermeli. Siyasilerden 15.16 bin TL alýp yatmalarýný deðil, mecliste çözüm üretmelerini ve teröre çözüm bulmalarýný istiyoruz" dedi.
Bu sýrada þehidin bir komþu ise demokratik açýlýma tepki göstererek, "Görüyoruz iþte. Katil her zaman katildir" diye konuþtu.
5 çocuklu bir ailenin en küçüðü olduðu öðrenilen Þehit Cengiz Sarýbaþ'ýn, bilgisayar teknikerliði yaptýðý öðrenildi.
Þehidin cenazesinin 9 Aralýk Çarþamba günü öðle namazýný müteakip Ataköy 5. Kýsým Camii'nden kaldýrýlacaðý öðrenildi.
ADANALI ÞEHÝT UZMAN ASLANBAY
Adanalý þehit Harun Aslanbay 5 yýl Ýmralý'da görev yapmýþ
Tokat'ýn Reþadiye ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldýrýda þehit düþen 7 askerden Uzman Çavuþ Harun Arslanbay'ýn Adana'nýn Yumurtalýk ilçesine baðlý Sugözü Köyü'ndeki baba ocaðýna ateþ düþtü.
Acý haberi baba Hamdi ve Döndü Arslanbay'a, Ýlçe Jandarma Komutanlýðý'na baðlý ekipler ulaþtýrdý.
Þehit haberi aileye verilirken, saðlýk müdürlüðü ekipleri de hazýr bulundu. Baba Hamdi Arslanbay, evli ve bir çocuk babasý oðlunun Ýmralý'da PKK terör örgütü elebaþýsý Abdullah Öcalan'ýn kapýsýnda 5 yýl ayakta beklediðini söyledi. Arslanbay, "Oðlum keþke Öcalan'ýn kafasýna sýksaydý. Ama ben iki terörist öldüreceðim. Öldürmezsem fazla yaþayamam. Vatan sað olsun." diye gözyaþý döktü.
Anne Döndü Arslanbay ise oðlu Rüstem Arslanbay'a sarýlarak aðýt yaktý. Þehit Uzman Çavuþ'un aðabeyi Rüstem Arslanbay, bir çocuk babasý kardeþinin 2001 yýlýnda göreve baþladýðýný kaydetti.
Ýlk hizmet yeri Artvin'den sonra Ýmralý'da 5 yýl görev yaptýðýný hatýrlatan Arslanbay, daha sonra tayininin Tokat'a çýktýðýný bildirdi. Þehit haberi sonrasý köylüler Arslanbay ailesinin evine akýn etti. Fenalaþan vatandaþlara saðlýk ekipleri müdahale ediyor.
MUÞLU ÞEHÝT DEMÝR
Þehit er çatýþamadan hemen önce annesini aramýþ
Tokat Reþadiye'deki hain saldýrýda hayatýný kaybeden Þehit Ferit Demir çatýþmadan önce annesini ve aðabeyini arayarak intikale çýktýðýný söylediði öðrenildi. Þehit erin yakýnlarý o görüþmenin ardýndan kendisine bir daha ulaþamadýklarýný belirtti.
Tokat Reþadiye'de teröristlerin hain saldýrýsý sonucu hayatýný kaybeden erlerden Ferit Demir'in Bahçelievler'deki evinde yas vardý. Askeri yetkililerin Ferit Demir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Aðabeyi Fetih Demir, askeri yetkilere sarýlarak gözyaþý döktü. Askerliðinin bitmesine 5 ay kala þehit düþen Demir'in çatýþamadan önce annesini arayarak intikale çýktýðýný bildirdiði ve akþam saatlerinde tekrar arayacaðýný söylediði öðrenildi. Yakýnlarý o görüþmeden sonra þehit Demir'e bir daha ulaþamadýklarýný belitti.
Þehit erin amcasýnýn oðlu Faris Demir, terhisine 5 ay kala hain pusuda hayatýný kaybeden Ferit Demir'in, sabah ve öðle saatlerinde annesini ve aðabeyini aradýðýný söyledi. Annesine intikale çýktýklarýný söylediðini belirten Faris Demir, "O saatten sonra bir daha telefonuna ulaþamadýk." dedi.
Gecenin diðer tarafý..
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri