Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arasý

Konu: Tokat'ta çatiþma 7 þehit

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allah Þehit ailerine sabýr versin þehitlerimize rahmet buna sebeb olanlara lanet olsun açýlýmýyla biryerlere gelmek için oy peþine koþanlara bir gün bunlarýn helbette sorusu sorulacaðýný unutmasýnlar Þehitlere tanrýdan rahmet ailelerine dayanma gücü ver tanrým......................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yakupyurt Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    burda oturduðum yerde rahat oturamýyorum soyumdan birisi adice þehit edilmiþ ise ben buna seyirci kalamam kimsede benden bunu beklemesin daha yapýlacak çok iþ var deyip yola çýkanlar aslýnda dökülecek daha çok kan ve soyulacak cok yer var anlamýnda konuþuyorlardý pervasýzca o koltukta oturduðu sürece bende burda yerimde oturamýyorum banlarsan banla ama yeterki beni anla terörüde pkkyýda akpyýde dtpyide lanet olsun diyorum di mutlu türküm diyebilene bu vatan düþmanlarýna raðmen selametle

Þehitlerimize Allahtan Rahmet Yakýnlarýna Sabýr Diliyorum

herkesin sinirleri gerdin herkes bu adilere çok þey söylemek istiyor ama burasýda herkese açýk bi forum herkez istediði gibi yazarsa içinden çýkýlmaz bi hal alýr forumumuzun devamlýlýðý ve daha ileriye götürebilmemiz için birazdaha dikkatli yazmalýyýz

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

su resimlere bakarmisiniz cok dikkatli rte gulusune

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý meydancý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    birleþik devletler japonya'ya yaptýðý gibi bizim doðu ve g.doðu'ya 2 tane atom bombasý sallasa bu iþ biter . orada bu iþlere karýþmayan kürt vatandaþlarýmýzda var ama yapacak baþka bir þey yok.
    kurunun yanýnda yaþ da yanacak.
    o zaman bizim onlardan ne farkýmýz kalýr bizim dinimiz masumlarýn suçsuz yere öldürülmesini kesinlikle yasaklamýþtýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar pkk ve sayýn öcalan diyen insanlar kimse bunlarý kurþuna dizeceksin imralýdaki bebek katilini ve sempatizanlarý dahil iþte o zamqan kurunun yanýnda yaþ yanmaz gençliðimde terör ve þehit 35 yaþýndayým hala terör ve masum ana kuzularýmýz þehit bu ülkede nasýl belli deðerlerimize hakaret etmek suçsa ve cezai müeyede uygulanýyorsa apo diyen pkk diyen insanlarada beterini yapacaksýn bunun baþka çözümü yok he bu yetmezmiþ gibi sen pkk yý meclise sokuyorsan daðdaki soysuzu ekranlarda konuþturuyorsan yazýklar olsun diyorum herkese hayýrlý akþamlar yemek yerken tv açtým 7 askerin þehit haberlerini dinlerken yediðim ekmek boðazýmda düðümlendi gözyaþlarým tabaðýn içine düþtü yapanlarýnda yaptýranlarýnda bunlara göz yumanlarýnda allah cezasýný versin!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SEHITLERIMIZE RAHMET AILELERINE VE YÜCE TÜRK HALKINA SABIR DILIYORUM INSALLAH SEHITLERIMIZIN KANI YERDE KALMIYACAKTIR

Kürt acilimi dediler alin size kürt acilimi yahu bunlar bir terör gurubu birakin acilmi asil bunlarin o pis kanini bile bu Güzel VATANIMIZ Topraklarina akitmamak lazim def olup gitsin serefsizler..

SORUYORUM OGLUM KÜRDISTAN DIYE BAGIRAN PICLERE

1.Tarihte kurdugunuz tek bir Devlet
    2.Tarihte tek bir Devlet Büyügünüz
    3.Günyüzüne cikmis tek bir Tarihi eseriniz
    4.Tarihte yaptiginiz tek bir Savas
    5.Tarihte yiktiginiz bir Devlet
    6.Kurdugunuz bir Ordu
    7.Tarihte tek bir anlasma
    8.Tarihte bastiginiz Para
    varmi ulan..?

YOK E PEKI NASIL BI MILLETSINIZ LAN SIZ,
    NASIL DEVLET OLACAKSINIZ MILLET BILE DEGILSINIZ HAIN PICLER..

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri