Arkadaşlar bundan 1 ay önce Türksattan Eutelsata geçiş yaptım Ekospor paketi geçmeden öncede mh dedimki peki spormax açık kalacakmı dedim onlarda bana sözleşmenin sonuna kadar spormax i bedava izleyeceğimi sölediler. iyi dedim geçtim 1 ay sonra yani üyeliğimin bitmesine 2 ay kala dünki mancester maçını izliyecektim oda ne !!! üyeliğiniz bu kanalın bulunduğu paketi kapsamamaktadır hemen mh aradım dedimki ben Türksatta spormax i izliyordum siz benim spormaxi kesesiniz diyemi ben Üst pakete geçtim dedim karşıda konuşan kız bana tabiki ondan değil dedi bende neden kestiniz dedim falanca filanca sebebler söledi ama oralı olmadım sonra dedimki benim sözleşme ne zaman bitiyor dedim 03-05-2010 da biteceğini söledi ve güncel fiyatdan devam etmek istermisiniz diye söledi bende yermiyim hayır dedim günü gelince kapatın dedim iptal talebi verdim ama bana yalvarır tarzında biraz Nsan ayı sonlarında verirseniz güzel olur çünkü bana özel bi kampanya çıkabilirmiş ama ben artık sıkıldım kapatacam ben Türksat'tayken ne güzel izliyordum spormax i AMAN AMAN TÜRKSATTAN SPORMAX İ İZLİYORSANIZ Bİ ÜST PAKETE SAKIN GEÇMEYİN

bu konuyu başka yerdede açtım ve açmaya devam edecem