Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Bizbizekamu tarifesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bizbizekamu tarifesi

Arkasaşlar tarifem bizbize kamu tarifesi 1200 dk 35 tl olan biliyorsunuz turkcell tarifeyi değiştirip 500 er dakika yapmıştı. Dün hesap kesimiydi bugün msj attım dakikalar yüklenmişmi diye gelen mesaj turkcel:1200 diger operatör:500 sabit hat:500 bu nasıl oldu anlamadım turkcell dakikalarımı uzattı neyaptı kamu tarifeli olan arkadaşlardan msj bekliyorum. müşteri hizmetlerini aramadım bi bilginiz varmı bu konuda. teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

online işlem merkezine gir, orada yazar kaç dk kaldığı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oradada aynı turkcel 1200 dk digerleri 500 er dk anlamadım bu işi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fatura kesim tarihin bugun ise;

Bugunden itibaren kamu 1200 tarifesi eski haline dönmüştür. yani 500+500+500 dklık olarak değilde, her yone 1200 dk olarak kullanabileceksiniz.

1200 dknın hepsini istediğin gibi kullanabilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet basri arkadaşım yukarıdakı lınkte bugunden ıtıbaren değişiklik olacagını yazıyor heryone 1200 dk olacak tekrar ama benımkınde ıse sadece turkcell 1200 diğerleri 500 boylesı daha ıyı tabı. demekkı turkcelle fazla şikayet oldu değişiklikten dolayı eskı halıne alıyorlar tarifeyi bu iyi oldu. basri kardeş ilgine teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı huliki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet basri arkadaşım yukarıdakı lınkte bugunden ıtıbaren değişiklik olacagını yazıyor heryone 1200 dk olacak tekrar ama benımkınde ıse sadece turkcell 1200 diğerleri 500 boylesı daha ıyı tabı. demekkı turkcelle fazla şikayet oldu değişiklikten dolayı eskı halıne alıyorlar tarifeyi bu iyi oldu. basri kardeş ilgine teşekkürler

keşke öyle olsa ama ne yazıkki değil.
    sistem sana öyle gösteriyor ama sadece 1200 dkya sahipsin.
    rica ederim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri