Star TV ekranlarýnda çok yakýnda yeni bir dizi daha ekrana gelecek: “Maskeli Balo”... Burcu Kara, Burak Hakký ve Aytaç Arman’ýn baþrolleri paylaþtýðý dizi bir milletvekili ile kýzlarýnýn çevresinde dönen olaylarý konu alýyor. Bu ilginç projenin detaylarýný Hakký ve Kara’ya sorduk.
BURAK HAKKI: BU DÝZÝ ÝÇÝN FÝLM TEKLÝFÝNÝ REDDETTÝM
* Bu dizi için Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. projesini geri çevirdiðiniz doðru mu?
- Doðru, çünkü önemli olan projenin içeriði. ýþleyiþi ve hikayesi daha çok hoþuma gittiði için bu iþin içinde yer almayý tercih ettim. Diðer arkadaþlarým gibi “illa bir Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. filmi çe***im” durumum yok.
* Dizi daha garanti bir iþ mi sizce?
- Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. da garanti... Maddi açýdan bakarsanýz ayný durumdalar... Aslýnda “Dudaktan Kalbe”den sonra bir sene ara vermek istedim. Sonra baþka teklifler de gelmiþ olmasýna raðmen “Maskeli Balo” ekibine katýlmak istedim.
* Projede sizi cezbeden neydi?
- Gerçeðe uygun olmasý...
* Dizinin konusundan söz eder misiniz?
- Bir milletvekilinin düzgün yüzünün ardýnda yatan karanlýk gerçekleri gösteriyoruz. Bu milletvekilinin kýzlarý var. Ve biz sadece o milletvekilinin ailesinin deðil Türkiye’deki gençlerin nereye gittiðini irdeliyoruz. Ben de burada doðrularýnýn peþinde bir muhabiri canlandýrýyorum.
MUHABÝRLÝK ZOR GELMEDÝ
* Evet, siz Mehmet adlý bir gazeteciyi canlandýrýyorsunuz.
- Mehmet, madalyonun öteki yüzünü araþtýrýrken hiç tanýmadýðý birinden bazý bilgiler almaya baþlýyor.
* Muhabirlik zor geldi mi?
- Ben 1994’te modelliðe baþladým. Ve bugüne kadar muhabirlerle hep çok iç içe oldum. Aþaðý yukarý neler yaþadýklarýný biliyorum.
* Rol icabý hem motor kullanýyorsunuz hem de fotoðraf makinesi...
- Onlar gerçek hayatýmda da var zaten. Motor da kullanýyorum fotoðraf da çekiyorum.
* Sizi su altýnda fotoðraf çekerken görebilecek miyiz?
- Zaten çekiyorum, eðer senaryoya öyle bir sahne eklerlerse oynarým tabii.
* Burcu Kara sizinle oynayacaðý için heyecanlýydý, ya siz neler hissediyorsunuz?
- Birbirimizi çok iyi tanýyoruz. ýyi arkadaþým, iyi de anlaþýyoruz.
BURCU KARA: ZEYNEP GERÇEK ADIM GÝBÝ OLDU
* Siz bu projeye nasýl dahil oldunuz?
- Daha görüþmeye ilk gittiðim gün ne istediklerini bildiklerini fark ettim. Baþka projeler de vardý, ama bu projenin detaylarýný alýnca diðerleri için görüþmeme gerek bile kalmadý. Çünkü hikayeden çok etkilendim.
* Yine Zeynep olarak izleyici karþýsýna çýkacaksýnýz...
- Evet, adým “Elveda Derken”de olduðu gibi yine Zeynep... Bu ismin bana uður getirdiðini düþünüyorum. Kendi adým gibi oldu artýk.
* Zeynep nasýl biri peki?
- Muhafazakâr bir ailenin kýzý. Ama zaman geçtikçe herkes birbirinin gerçek yüzünü görüyor, o tatlý yuva darmadaðýn oluyor.
* Zeynep’in hayatýna giren erkek, onun için ailesinden bile önce mi gelmeye baþlayacak?
- Öyle bir zaman gelir ki aþýk olduðun insan sadece sana verdiði güvenle ilk sýraya yerleþebilir.
* Burak Hakký ile ayný projede yer almayý çok istediðinizi söylemiþtiniz...
- Burak kardeþim gibi sevdiðim biridir. Bu yüzden Burak’la oynayacaðým için çok mutluyum.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri