REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tokat'ta çatişma 7 şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 Tokat'ta çatişma 7 şehit

TOKAT'TA ÇATIŞMAJANDARMAYA ATEŞ AÇILDI. 7 ASKER ŞEHİT OLDU, 3 ASKER YARALANDI

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde teröristlerce jandarma ekiplerine düzenlenen saldırıda 7 askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı bildirildi.
    Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler, yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı dış bir karakolda, rutin devriye faaliyeti sırasında askerlerin pusuya düşürüldüğünü, bu saldırı sonucunda 7 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.
    Yaralı askerlerden birinin uzman çavuşu olduğunu, birinin de durumunun ağır olduğunu aktaran Kaymakam Güler, saldırının hangi örgüt tarafından gerçekleştirildiğine dair şu an bilgi veremeyeceğini belirtti.
    Kaymakam Güler, ''Acımız çok büyük'' diye konuştu.
    Bu arada, yaralı asker Emrah Mandıralı ile uzman çavuş Yusuf Öztürk'ün Niksar Devlet Hastanesine kaldırıldığı, uzman çavuş Öztürk'ün burada ameliyata alındığı öğrenildi.
    AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tokatta bile terör olmaya başladı...allah şehitlerimize rahmet ailelerine sabırlar versin...
    yaralılarada şifalar... kudurdu köpekler...bunlara nasıl bir açılım yapılır bilemiyorum... lanet olasıcalar... akşam akşam moralim bozuldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terör her yerde var statta dagda yolda denizde hatta mecliste....
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah belalarını versin diyorum, birde Şehitlerimize Allah rahmet eylesin Ailelerinede sabır versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu sehıt haberlerını duyunca cok uzuluyorum ne zaman sonlanacak
    Açılım açılım dedıler sayelerınde Tokatta bıle teror olayı yasandı
    Lanet olsun bunları yapanada yapmasına ızın verenede..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alın size kürt acılımı bende bu acılar dinmeyecek aileler hep kan ağlıyacak tayyip amerikaya apo için af dilemeye gitmiştir bu adam nedense ordan hiç gelmiyor inşallah devamlı olarak orda kalırda ondan ve terörden kurtuluruz sokaklarımız bana bakın soyu pkklılar ölünüzü dirinizi hergün birinizi bir gün hepiniz tarihin derinliklerine leşinizi gömücez ne mutlu türküm diyebilene
    Konu Özgür Erge tarafından (08-12-2009 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Açılımın açılımı şu;
    Turkiyede ölen öldüğüyle kalır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bas bas bağırdım neyin açılımı diye birileri çıkıp muhalefet oldular ve dedilerki sizin tek derdiniz gelen kan haberleri ile mutlu olmak açılım olunca sizede malzeme çıkmayacak diye zerzenişte bulundular şimdi açılımı savunup bizi kan tüccarlığı ile suçlayan sayın parti liderini arşa çıkarıp yere göğe sığdıramayan arkadaş çıksın ve anlatsın 17 yaşındaki masum bir kızın yok yere öldüğünü aslan gibi 7 tane askerin nasıl şehit edildiğini çok merak ediyorum bu sefer nasıl bir kulp bulacağını ve soruyorum o arkadaşa iç ayaklanma çıktı neredeyse vatan elden gidecek yere göğe sığdıramadığın ve gurur duyduğun insanın bu kadar karışıklık içinde abd de ne işi var! ve soruyorum kürt halkı için istediğin açılım bu mudur şehit kanı ile sulanmış vatan topraklarında taharet almasını bilmeyen pkk lı ların davul zurna ile karşılanması yıllarca askere kurşun sıkan adilerin sayın parti liderinin onlara vermiş olduğu cesaretle çıkıpta küstahça apo itini göklere çıkarmaları hatta açılım için o adinin ismini kullanarak devlet imralıyı muhattap almalı diyecek kadar adileşmeleri bu mu senin istediğin açılım al sana açılım daha açılım olmadan verilen tavizlerle sokaklarda çatışmalar çıktı düne kadar bu memlekette pkk yı ve apo itini ağzına almaya kim cesaret ediyordu çık bir anlat arkadaş sen ne kadar taviz vermeye başlarsan bunlar o kadar azacak bu gün şerefsiz aponun koğuşu dar diye sokakları kana bulayanlar yarın öbürgün bu adamı dışarıya çıkarmak için dahada beterini yapmaya çalışacaklar niyemi e onuda sen anlat bize arkadaş yada açılım açılım diye tutturup devleti bu hale sokan liderin anlatsın
    Konu veyselbakan tarafından (07-12-2009 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şihitlerimize ALLAH rahmet eylesin diyorum lanet olsun bu pkkya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık veysel kardeşim çok iyi özetlemişssin kürt acılımını ve akp yi aynen görüldüğü gibidir ülkemizin en büyük düşmanı pkk ve akp dir bunlarda eceli gelen itler gibi cami duvarını işemeye başladılar inşallah sonları gelirde biz deilde torunlarımız iyi bir gün görürüler lanet olsun kürt acılımını ortaya koyan ve savunanlara tek dil tek bayrak tek vatan haindir vatanı bölmeye kalkan

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri