dtp kapatıldığı gün partinin eşbaşkanı ahmet türk'ün oğlunun askere gittiğini medyadan öğrendim. vatana millete hayırlı olsun da benim şahsi görüşüm şu ki bunlar meclisten sonra ordunun içine kadar damı girebilecek güçte. bugün yarın acemi eğitiminden sonra bu askerin çatışma bölgelerinden birine dağıtımı çıktığını ve bir çatışmaya girdiğini düşünelim. kime silah sıkacak?. acizane görüşüm şu ki ikinci dağlıca maalesef rahatlıkla gerçekleşecek. bu tip insanların terör örgütleriyle irtibatının önüne geçmek tabiiki komutanlarının insiyatifinde. bunu biliyorum. ben 15 yaşında askeri okulda okurken anamdan babamdan harçlık istemek için bir mektup yazdığımda başıma gelmdik kalmazken şimdi bunlar teknoloji imkanlarıyla kimbilir neler yapacaklar. ben 42 yıl önce orduya katılırken güvenlik soruşturmasına tabi tutulup yedi ceddim araştırıldktan sonra kabul görmekle bugün anayasa mahkemesinin kapattığı bir partinin eşbaşkanının oğlunun (T.C.) askeri olarak askerlikle şereflendirilmesine bir anlam veremedim. inşallah bu adama zorla askerlik yaptıracağız diye başımız ağrımaz.

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri