Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: dreambox 500s (klon) server sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

start ediyorum ama bir şey değişmedi,fişi çekip koyduğumda yine common interface yazıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

start dediğimde şifreler çözülüyor ama fişi çektiğimde başa dönüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık bu iş sayenizde çözüldü,ellerin dert görmesin.dediklerini yaptıktan sonra kapatma tuşuyla yeniden başlattım oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sitim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ellerine sağlık bu iş sayenizde çözüldü,ellerin dert görmesin.dediklerini yaptıktan sonra kapatma tuşuyla yeniden başlattım oldu
    bende onu yazacaktım bu tip işlemerde en son olarak kumandadan kapatma tuşuna uzunca basıp çıkan menude şimdi yenıden başlat seçeneğini uygularsanız yaptığınız işlemler kalıcı olur

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba volkan bey.akşam fişi çektim.şimdi açtığımda yine kanallar yok.ama cccam 2.0.11de problem yok gibi.internet bağlantısı ışığı yanmıyor.eternet fişini çektim koydum,değiştirdim,fayda etmedi.ayrıca bilgisayarımdan rahatça internete bağlanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modemınızı kapatın cihazınızıda kapatın özellikle cihazı bir süre fişten çekin adaptörü saoğusun sonra ilk olarak cihazı ardından da modemı açın görmezse yine eternet kablosunu söküp takın. Klon cihazlarda böle sorunlar sık yaşanıo genelindede adaptör sıkıntı yaratıyor. mümkünse cihazınız fazla fişten çekmeyin haftada bir dinlendirme yapın böle her akşam kapatıp açarsanız adaptör ve eternet entegresınde porblem olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dediğiniz yaptım,adaptörü çektim koydum oldu.bu makina yoracak gibi. teşekkürler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri