Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Cümleten hayýrlý açýlýmlar-Yýlmaz Özdil...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Cümleten hayýrlý açýlýmlar-Yýlmaz Özdil...

Cümleten hayýrlý açýlýmlar-Yýlmaz Özdil...

Cümleten hayýrlý açýlýmlar
    Yýlmaz Özdil
    13 Aralýk 2009

Yunan açýlýmý yaptýk.

Bankalar gitti.

Kýbrýs açýlýmý yaptýk.

Rum AB’ye girdi.

Irak açýlýmý yaptýk.

Çuval geçirdiler.

Arap açýlýmý yaptýk.

ÝETT garajý gitti.

Lübnan açýlýmý yaptýk.

Telekom gitti.

Ýngiliz açýlýmý yaptýk.

Telsim gitti.

Gürcistan açýlýmý yaptýk.

Rusya iþgal etti.

Rus açýlýmý yaptýk.

Boru döþediler.

Ýran açýlýmý yaptýk.

Bi boru da ordan döþediler.

Ýtalyan açýlýmý yaptýk.

Borularý onlar döþedi.

Çin açýlýmý yaptýk.

Hýzlý treni döþüyorlar.

Filistin açýlýmý yaptýk.

Gazze’yi yerle bir ettiler.

Ýsrail açýlýmý yaptýk.

Limanlar gitti.

Hindistan açýlýmý yaptýk.

Bomba’y patladý.

Fransýz açýlýmý yaptýk.

Çimento fabrikalarý gitti.

Soykýrým kanunu geldi.

Afrika açýlýmý yaptýk.

Sudanlý soykýrýmcý geldi.

Afganistan açýlýmý yaptýk.

Eli verdik, kolu istiyorlar.

Almanya açýlýmý yaptýk.

Çifte vatandaþlýk gitti.

AB açýlýmý yaptýk.

Giremeyeceðimiz kesinleþti.

Obama açýlýmý yaptýk.

Ermeni kapýsý gitti.

Ermeni açýlýmý yaptýk.

Azerilerle papaz olduk.

Ýsviçre açýlýmý yaptýk.

Adamlar minareyi yasakladý.

Meksika açýlýmý yaptýk.

Hepimiz gribiz.

*

Kürt açýlýmý yaptýk.

Kürt partisi kapatýldý.

*

Vatandaþ olarak rica ediyorum…

Gözünüzü seveyim açýlým maçýlým yapmayýn artýk, kurban olam yani.
    Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim hiç biþi açacaðýmýz yok zaten... anca bizi açýyorlar...
    Koyun gibiyiz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bizim hiç biþi açacaðýmýz yok zaten... anca bizi açýyorlar...
    Koyun gibiyiz...
    hoca valla öle sana ne diim ama yaný bundada bu hükümet yada eskilerin çok suçu var.

Zamanýnda KARABÜK demir çelik fabrikasý özelleþtirme kapsamýnda Kardemir çalýþanlarý ve Türk halkýna tamamý arz edildi devlette hiç bir þey kalmadý. Hisse senetleri bizim bu ülkenin yamyam iþadamlarý borsada kaðýtlarý düþürdüler sonrasýndada 2001 krýzýndede iþçiler ücretsiz izine cýkýnca ellerinde bulunan hisseleri sattýlar sonra karabükte bulunan 2 tane türk yamyamiþadamý bana göre ermeniler bile onlardan daha iyidirler, fabrikalarýnýn hisse senetlerini iþçilerin elinden beþ kuruþa alýp Yönetim kurulunu ele geçirdiler.

KARDEMÝR fabrikasý EREÐLÝ ve ÝSKENDERUN demirçelik fabrikasýnýn kurulmasýnda öncü olan fabrika küçülmeye baþladý. Boru üreten fabrika bu kýsmýný kapattý yerýne ray üretim sahasý açýldý ama onuda yüzüne gözüne bulaþtýrdýlar yaptýklarý raylar uygun olmadý. Döküm fabrikasý küçülttüler ve bu yýl baþý kapanmasý planlanýo iþçi olarak mutahit iþçileri alýndý yetmedi sendika ile anlaþýp iþçi sayýsýný git gide düþürdüler üretim kapasitesi artmasý gerekirken iþçi sayýsý düþürüldü ama ne hikmetse iþçi saysý oranýnda olmasý gerekn sendikacýlarda azalma yok adamlar beleþ maaþ alýolar.

Yönetim kurulunu ele geçiren türkiyede ilk 50 arasýna giren türk zengin iþ adamlarý kendi haddenelerine kardemir üzerinden çok az karla kütük demir aktardýlar piyasa deðierinin üzerinde teklif verilen firmalara kütük verilmedi neden bütün kütükleri ucuza kapatýp kendi haddanelerinde iþleyip pahalýya satacaklar.

OYAK gurubunda olan EREÐLÝ ve ÝSKENDERUN demir çelik ise git gide büyüyorlar ikise kendi ocaklarýný yapabilecek mühendislere teknikerlere iþçilere sahipler FAKAT KARDEMÝR de mühendisler ise hamam dan sorumlular cevher ocaklarýný çinliler yapýyorlar PLC üretim denetleyicileri ÇÝNLÝLER ve ALMANLAR yapýolar Türk mühendisleri ve yönetimi sadece beleþe imza saçma sapan iþler peþindeler.

Türkiye devlet demir yolarýnýn ray ihalesi oluyor KArdemirin 70 mt ray üretim tesisi var ama ihaleyi Ýtalyadan bir þirket alýyor neden kardemirin yamyamlarý kendi haddiyelerýne kütük üretecekler ray kimin umurunda.yeterki onlarýn cebine para girsin. Sonra bir acýklama kardemir zararda.

KARABÜK esnafý kan aðlýyor gençler iþsiz büyümesi geliþmesi gerekn fabrika 2 tane yamyam türk iþ adamýnýn elinde küçülmeye ve geri gitmeye mahkum oldu.

Ayrýca bu iþ adamlarýnýn gelecekte bir numaralý demir üretecek çinlilere türkiyede verdiklieri ihalelere hiç deyinöiyorum ÇÝNLÝLER þu an demir çelik sektöründe insan iþ gücü ile gümbür gümbür geliyor.

Ben kendi ilimden örnek verdim. Eðer böle olacaksa býrakýn yabancýlar alsýn.

Türktelekom da geçen seneye kadar emeklilið 10 yýl geçmiþ adamlar oturdýklarý yerden 1500 TL maaþ alýyorlardý.

Bu durumun böle olmasýnda BÝZÝM ÝÞ ADAMI olarak gördüðümüz YAMYAMLAR bu ül***i bu hale getirdiler hepsi bana diolar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

biz açsak açsak ancak gazoz acarýz oda susadýðýmýz içindir ferahladýkmý herþeyi unuturuz:=), zaten hep öyle olmadýmý.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri