REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: İki pc'yi net'e bağlamak

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İki pc'yi net'e bağlamak

Arkadaşlar ben ortak ağdan net kullanıyorum şimdi evde pc iki tane oldu bu iki pc dende nete girmek istiyorum ağdan pc gelen kabloyu bozuk modemime bağlasam onu switch olarak kullansam iki pc de nete bağlasam çok bi fatura gelirmi acaba bi sakatlık olurmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bozuk modem ile aktarım olacağını sanmıyorum bunun yerine
    hub kullansan daha iyi olur ayrıca fatura konusu senin neti
    ne kadar sömürdüğüne bağlı olarak değişir tabi kotalı isen
    bu seni direk olarak etkiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir daha böyle başlık atmayın forum kurallarını okuyun.Başlık olarak sorununuzu açıklayacak kelimeler kullanın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modemı swıch olarak kullanamazsın. İnternet sınırlı ise 2 pcden yaptığın download ve upload miktarı kotayı aşarsa tabi internet ücreti fazla gelir. Ayrıca normal bir swıch 20 TL.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ce modemi swich olarak kullanabilirsin bende iki tane modem vardı şimşek atmış ve arayüğzüne bağlanamadığım sanırım flashı uçmuş birini ben kullanıyorum birinide arkadaşıma verdim hiç bir sorun olmadan süper kullanıyor bende 2 tane pc ve birde cihaz bağlı hiç bir sorun yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri