REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Cümleten hayırlı açılımlar-Yılmaz Özdil...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cümleten hayırlı açılımlar-Yılmaz Özdil...

Cümleten hayırlı açılımlar-Yılmaz Özdil...

Cümleten hayırlı açılımlar
    Yılmaz Özdil
    13 Aralık 2009

Yunan açılımı yaptık.

Bankalar gitti.

Kıbrıs açılımı yaptık.

Rum AB’ye girdi.

Irak açılımı yaptık.

Çuval geçirdiler.

Arap açılımı yaptık.

İETT garajı gitti.

Lübnan açılımı yaptık.

Telekom gitti.

İngiliz açılımı yaptık.

Telsim gitti.

Gürcistan açılımı yaptık.

Rusya işgal etti.

Rus açılımı yaptık.

Boru döşediler.

İran açılımı yaptık.

Bi boru da ordan döşediler.

İtalyan açılımı yaptık.

Boruları onlar döşedi.

Çin açılımı yaptık.

Hızlı treni döşüyorlar.

Filistin açılımı yaptık.

Gazze’yi yerle bir ettiler.

İsrail açılımı yaptık.

Limanlar gitti.

Hindistan açılımı yaptık.

Bomba’y patladı.

Fransız açılımı yaptık.

Çimento fabrikaları gitti.

Soykırım kanunu geldi.

Afrika açılımı yaptık.

Sudanlı soykırımcı geldi.

Afganistan açılımı yaptık.

Eli verdik, kolu istiyorlar.

Almanya açılımı yaptık.

Çifte vatandaşlık gitti.

AB açılımı yaptık.

Giremeyeceğimiz kesinleşti.

Obama açılımı yaptık.

Ermeni kapısı gitti.

Ermeni açılımı yaptık.

Azerilerle papaz olduk.

İsviçre açılımı yaptık.

Adamlar minareyi yasakladı.

Meksika açılımı yaptık.

Hepimiz gribiz.

*

Kürt açılımı yaptık.

Kürt partisi kapatıldı.

*

Vatandaş olarak rica ediyorum…

Gözünüzü seveyim açılım maçılım yapmayın artık, kurban olam yani.
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim hiç bişi açacağımız yok zaten... anca bizi açıyorlar...
    Koyun gibiyiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizim hiç bişi açacağımız yok zaten... anca bizi açıyorlar...
    Koyun gibiyiz...
    hoca valla öle sana ne diim ama yanı bundada bu hükümet yada eskilerin çok suçu var.

Zamanında KARABÜK demir çelik fabrikası özelleştirme kapsamında Kardemir çalışanları ve Türk halkına tamamı arz edildi devlette hiç bir şey kalmadı. Hisse senetleri bizim bu ülkenin yamyam işadamları borsada kağıtları düşürdüler sonrasındada 2001 krızındede işçiler ücretsiz izine cıkınca ellerinde bulunan hisseleri sattılar sonra karabükte bulunan 2 tane türk yamyamişadamı bana göre ermeniler bile onlardan daha iyidirler, fabrikalarının hisse senetlerini işçilerin elinden beş kuruşa alıp Yönetim kurulunu ele geçirdiler.

KARDEMİR fabrikası EREĞLİ ve İSKENDERUN demirçelik fabrikasının kurulmasında öncü olan fabrika küçülmeye başladı. Boru üreten fabrika bu kısmını kapattı yerıne ray üretim sahası açıldı ama onuda yüzüne gözüne bulaştırdılar yaptıkları raylar uygun olmadı. Döküm fabrikası küçülttüler ve bu yıl başı kapanması planlanıo işçi olarak mutahit işçileri alındı yetmedi sendika ile anlaşıp işçi sayısını git gide düşürdüler üretim kapasitesi artması gerekirken işçi sayısı düşürüldü ama ne hikmetse işçi saysı oranında olması gerekn sendikacılarda azalma yok adamlar beleş maaş alıolar.

Yönetim kurulunu ele geçiren türkiyede ilk 50 arasına giren türk zengin iş adamları kendi haddenelerine kardemir üzerinden çok az karla kütük demir aktardılar piyasa değierinin üzerinde teklif verilen firmalara kütük verilmedi neden bütün kütükleri ucuza kapatıp kendi haddanelerinde işleyip pahalıya satacaklar.

OYAK gurubunda olan EREĞLİ ve İSKENDERUN demir çelik ise git gide büyüyorlar ikise kendi ocaklarını yapabilecek mühendislere teknikerlere işçilere sahipler FAKAT KARDEMİR de mühendisler ise hamam dan sorumlular cevher ocaklarını çinliler yapıyorlar PLC üretim denetleyicileri ÇİNLİLER ve ALMANLAR yapıolar Türk mühendisleri ve yönetimi sadece beleşe imza saçma sapan işler peşindeler.

Türkiye devlet demir yolarının ray ihalesi oluyor KArdemirin 70 mt ray üretim tesisi var ama ihaleyi İtalyadan bir şirket alıyor neden kardemirin yamyamları kendi haddiyelerıne kütük üretecekler ray kimin umurunda.yeterki onların cebine para girsin. Sonra bir acıklama kardemir zararda.

KARABÜK esnafı kan ağlıyor gençler işsiz büyümesi gelişmesi gerekn fabrika 2 tane yamyam türk iş adamının elinde küçülmeye ve geri gitmeye mahkum oldu.

Ayrıca bu iş adamlarının gelecekte bir numaralı demir üretecek çinlilere türkiyede verdiklieri ihalelere hiç deyinöiyorum ÇİNLİLER şu an demir çelik sektöründe insan iş gücü ile gümbür gümbür geliyor.

Ben kendi ilimden örnek verdim. Eğer böle olacaksa bırakın yabancılar alsın.

Türktelekom da geçen seneye kadar emekliliğ 10 yıl geçmiş adamlar oturdıkları yerden 1500 TL maaş alıyorlardı.

Bu durumun böle olmasında BİZİM İŞ ADAMI olarak gördüğümüz YAMYAMLAR bu ül***i bu hale getirdiler hepsi bana diolar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz açsak açsak ancak gazoz acarız oda susadığımız içindir ferahladıkmı herşeyi unuturuz:=), zaten hep öyle olmadımı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri