hayır çözüm değil suç işleyenlere ömür boyu siyasi yasak getirilmeli
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
hayır çözüm değil suç işleyenlere ömür boyu siyasi yasak getirilmeli
Partilerin kapatılması çözüm değil ama idarecileri siyasi yasaklı yaparsak belki kendilerine çeki düzen verirler
kapatılmamalı diyorum neden? şu an dönüp bir geriye bakalım arkadaşlar devlet kapatıyor yerine yarın bir başka parti kuruluyor .gecmişte kapatılan partilerin ismlerine bakalım gördüğümüz isimler ne güzel bizde parti kursak böyle halkı demokrasiyi kanıksayan isimler kullanırdık .ama bu gidişle yapamayacağız galiba çünkü bize isim kalmayacak.
hayır diyorum
Böyle parti olursa kapatılır burası türkiye
Ya arkadaşlar hepinizin haklılık payları var. Ancaaaak,bu ülke kıvırcığıyla, kürdüyle, lazıyla, abazasıyla vs. öteki etnik gruplar ya biz enayimiyiz biz niye dağa çıkıp T.C. le savaşmıyoruz dese ve bu anlayışla tüm etnikler yola çıksa ortada T.C. diye bir varlık kalırmı? Bu Kürt vatandaşlarımızı zamanında kim kandırıp, bu yola başkoydurdu hala anlamış değilim. Hadi dünyada dostumuz yok diyelim. İçerde iş birlikçiler olmadan bu olaylar asla gerçekleştirilmez. Bence hele son katliamdan sonra; taaaa başlanılan yere geri döneceksin. Sana değil Kürtçe TV, kürtçe konuşmayı bile yasaklayacaksın ki görsünler anyayı konyayı. İşlerine gelse bal gibi de Türkçe konuşurlar..... Aslında bunları zamanında T.C. nin bir parçası olarak halkaya dahil edenler ihanet etmiş olmasınlar..... Yaaa çok sıkıntı veriyor, psikolojimi bozuyor bu haller.. Maksadım birilerini incitmek değil; bir 20 yaşında evladını teröre kurban verenlere sormak lazım. Hakikaten bu olayların bitmesinden endişe duyanlar var gibime geliyoooor...
hayır kesinlikle çözüm değil.partileri kapatmak yerine kapatma gerekçesini oluşturan unsurları yoketmeli,bu unsurların oluşturulmasına neden olanları da cezalandırmalı.
bi yerden başlanması lazım![]()
3üncü dunya ülkesi görünümü veriyor konuşarak anlaşmayı oğrenemedik
evet kapatılmalı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri