Yinde gundem konularından birini ankete taşıyoruz size göre Partilerin Kapatılması Size Göre Bir Çözümmü?
Anket 7 gun surecektir
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Yinde gundem konularından birini ankete taşıyoruz size göre Partilerin Kapatılması Size Göre Bir Çözümmü?
Anket 7 gun surecektir
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Aha ilk oyu ben verdim...!!! Bence çözüm değil DTP kapatıldı BDP açtılar
Konu Hikmet™ tarafından (16-12-2009 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.
Hayır degil.
partilerin kapatilmasi çözüm değildir
partiler kanunun içeriğinde değişiklik gerektiren çok ciddi maddeler var bunlarda herhangi bir değişiklik yapılmaz ise daha çoook aç kapa artema yapılır
evet kapaltılmalı..nasıl cinayet işleyenleri ceza evine atılmasına rağmen cinayetler önlenmiyorsa ve buna rağmen cezasını çekmesi için ceza evine atılıyorsa her suçun cezası ve bedeli olmalı..çözüm olmayaksa o zaman ceza evlerinide kaldıralım cinayet işleyenleri salalım..tecavüz işleyenleri salalım herkesin yaptığı yanına kar kalsın
tamam güzel söylüyorsunda ne oldu adamlar başka bir parti ismi altında yeniden kaldıkları yerden devam ediyorlar bence kapatılma olayı çözüm değil farklı yapılandırmalara gidilmeli.. he bu yapılandırmalar ne dersen herkez burda fikir yürütebilir.....
ne anladim bu işten asmayipta beslediğimiz ül***i yönetir hale geldi
bence çocuk doğduktan sonra değilde doğmadan önce çözüm bulunmali sağliği bozuksa dinimizcede 4. Aya kadar müsade var yani anladiniz sizler selam ve selametle
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri