Ne çözülmüş??koraytek2007 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkur: 0
Ne çözülmüş??koraytek2007 Nickli Üyeden Alıntı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Arkadaşlar bırakın artık bunları şuna kesinlikle kendinizi inandırın sunny,kaon,next,goldmaster vs. gibi cihazlara bu yazılım asla verilmeyecektir.
It's possiblw with 5702CI ?
How?![]()
If not possible to put a link here, please PM ...
And .. in english .. of possible
THANK YOU!!![]()
arguc Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ocak 2005 emu yazılımında cw menüsünün olduğunu uydu satan bi arkadaşım söylemişti..Ocak 2005 emusunu aradım kaldırılmış depoda..diğer bütün emular var...belki doğru olabilir...söyleyen arkadaşım ligin son haftasında ki maçların ilk yarısını izlediğini ikinci yarıda şifrelerin opos karttaki gibi tekrar değiştiğini söyledi...Bi araştırın olmazsa...teşekkürler...
Milletin yasağa karşı ilgisi bir başka oluyor. Çok dikkatli takip ediliyor.
Bu siteyi zor durumda bırakmak isteyen varsa yazsın dursun ozaman ne yapalım banlanma ile ne kadar surdurebilirizki bu durumu.En son diyecegim söz insan olan artık anlar ust bandda yazı geçiyor başka X forumlarda olsaydınız suresiz banlanırdı.Biz kimseyi sogutmak istemiyoruz ama lütfen dikkatli olalım arkadaşlar...Ödül Avcısı Nickli Üyeden Alıntı
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Dostum lafınız bana ise,ben duyduğum bişeleri söylemek istedim.Kusura bakmayın çözmüş olsam yada kendim halletmiş olsam zaten burda açıklama yapamayacağımı biliyorum..Benede bir görüş belirtmek istedim..Millet diğer marka larda cw menülerini izlediklerini açıkça yazıyorlar..Bence amaç engel olmaksa bunlara mani olmak gerekir..Teşekkürler..![]()
Yok size degil tum uyelerimize demiştim.Arkadaşlar bakın bu ulkenin kanunları yasaları var.Turkiyede yaşıyoruz .digiturk bir abonelik gerektiren platformdur.Bu ulken içindede kanuni olarak bizleri zor duruma düşürmeyin.Düşürdügünüz zaman supersatforum sitesi adı altında asla ve ama asla bir site artık olamaz.Bu bizim için degil tum forumlar için geçerlidir.Zamanında digiturk dosyaları veren ve bunları yayınlayan siteler çok zor duruma düşmüş ve beli bir sure sonra siteler kapanmıştır.Toplumun yararlandıgı bir siteyi abartmıyorum uluslararası bir siteyi ve bu guzel ortamı yıkmak isteyen varsa buyursun yıksın .cakiciali Nickli Üyeden Alıntı
Bu son sözlerim bu konuda bu sözlerimden sonra yine dosya veya konuşmak isteyen hatta *** vermek isteyen varsa buyursun versin ne diyeyim surekli uyarı yapmaktan bıktım .Ne olacaksa olsun ozaman
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri