REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: site acayip yavaşladı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emin ol bundan sonra gülmem samimiyetine dayanarak bir yazı yazdım bence terslemeyede gerek yok bundan sonra konularına şaka yolluda olsa cevap vermem kusura bakma! ama hoş olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emin ol bundan sonra gülmem samimiyetine dayanarak bir yazı yazdım bence terslemeyede gerek yok bundan sonra konularına şaka yolluda olsa cevap vermem kusura bakma! ama hoş olmadı
    ya yok tamam gülerek cevap verebilirsin ama bu mesajın sanki biraz alay edergibi oldu ben bunun için gülmeyede gerek yok dedim yanlış anlama sakın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

(Aleykümselam) SUPERAntiSpyware adlı ücretsiz bir programla taradım 36 tane spam buldu temizledi programda *** derdi yok free anlayacağın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgi ve alakadar olduğun için teşekkür ederim hemen uyguluyorum selametle kal kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aydogan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilgi ve alakadar olduğun için teşekkür ederim hemen uyguluyorum selametle kal kardeşim
    sağol sende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sitede 5 gundur sorun yasanmadıgı için konu kapanmıştır
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri