REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: site acayip yavaşladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart site acayip yavaşladı

arkadaşlar son zamandır bu sitenin yavaşlamasından dolayı siteye giremez oldum sitede teknik bir hata mı var acaba siteye bir kere girip çıktıktan sonra 2. kez giremez oluyorum bu konuyu bile inananın binbir güçlükle açtım acaba sizdede böyle bir sorun oluyormu

SAYGILAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

foruma girişlerde problem olmuyor ama.yinede bilemem.bende sorun yok.....
    pc n,zde virüs veya spam olabilir miki???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok yaa pcde ne virüsü olacakki daha 1 hafta önce format attım tertemiz bu konuya cevap verebilmek için bile zor girdim siteye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

explorer ile siteye bağlanamıyorum mozilla ile forumu dolaşmaya çalışıyorum ve bir sayfa kullaranak kesinlikle forumda yavaşlama var
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tellcom hatlarının azizligine ugradık malesef turkcell cekim gücü iş yapmıyor sanırım

-Bakım yaptıklarını belirttiler ne kadar sürer onuda tam söyleyemiyorlar ama gun içersinde düzelecekmiş sanırım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tellcom hatlarının azizligine ugradık malesef turkcell cekim gücü iş yapmıyor sanırım

-Bakım yaptıklarını belirttiler ne kadar sürer onuda tam söyleyemiyorlar ama gun içersinde düzelecekmiş sanırım
    serkan abi sitede biraz düzelme oldu

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    foruma girişlerde problem olmuyor ama.yinede bilemem.bende sorun yok.....
    pc n,zde virüs veya spam olabilir miki???
    bi spam programı indirip kuruyum dedim tarattım şu an 36 tane spam buldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim allahtan pc ye 1 hafta önce format atmışsın birde atmasan pc spamdan geçilmeyecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim allahtan pc ye 1 hafta önce format atmışsın birde atmasan pc spamdan geçilmeyecek
    pc de sırf c var format atınca ne var ne yok siliniyor anladın onu sen gülmeyede gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun düzeldi konu kilitlenebilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emin ol bundan sonra gülmem samimiyetine dayanarak bir yazı yazdım bence terslemeyede gerek yok bundan sonra konularına şaka yolluda olsa cevap vermem kusura bakma! ama hoş olmadı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri