Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: YüzYılın İcadı Windows Live Messenger 10 Yaşında!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Email Icons 068 YüzYılın İcadı Windows Live Messenger 10 Yaşında!

Microsoft, Windows Live Messenger'ın 10. yılını kutluyor. Dünyanın en büyük sanal topluluklarından birini oluşturan Windows Live Messenger, 10. yılında Türkiye dahil birçok ülkede anlık mesajlaşma yazılımları arasındaki popülerliğini korumayı başardı. Microsoft Tüketici ve İnternet Hizmetleri Türkiye Genel Müdürü Ebru Çapa, Windows Live Messenger'ın 10. yılıyla ilgili olarak şunları söyledi:
    "Bugün Türkiye'de 29 milyon kişiyle, Brezilya'dan sonra dünyanın en büyük ikinci Live Messenger topluluğuna sahibiz. Yaptığımız araştırmalar bize Windows Live Messenger kullanıcılarının dünyaya açık, gezmeyi, alışverişi seven, yeniliklere açık ve trendleri takip eden bir kesim olduğunu gösterdi. Windows Live Messenger, 10. yılında artık herkes için sadece bir iletişim ve paylaşım yazılımı olmanın çok ötesinde merkezi bir bağlantı noktası olarak da önemli bir işlev üstleniyor. Windows Live Messenger kullanıcıları, Live yazılım ve hizmetlerinin zengin olanaklarından yararlanarak içeriklerini oluşturup birbirleriyle paylaşabildiği gibi geniş bir arkadaş ağı üzerinden sosyal etkinliklerini sürdürebiliyorlar."
    330 milyon kullanıcısı ile bir hayli popüler olan anlık mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger, bu sıralar piyasadaki onuncu yaşını kutluyor. Halen daha popülerliğini koruyan yazılım, kullanıcılara pratik ve ***ifli bir mesajlaşma deneyimi sunuyor. Alternatifleri olmasına rağmen on yıldır en çok tercih edilen yazılımlardan biri olmaya devam eden yazılımı, 330 milyon kullanıcısının %85'inin günlük olarak kullandığı belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun.İşe yarar bir program gerçekten.11 Yaşında bu sene.Umarım bazı hatalarını kapatır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçekten işimize çok yaradı şuana kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel haber ama ben msn'de daha bir sürü eksiklik görüyorum ve bir sürü fuzuli yazılım dosyaları mevcut yanii tam anlamıyla adı gibi bir msn sürümü değil ama idare eder umarım yakında dahada iyiye gider saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En çok kullanılan ve en başarılı yazılımlardan biri olduğunu itiraf etmek gerekir. Ve ben bu kadar eski olduğunu tahmin etmiyordum, teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

100 yılın icadı mı bilmem ama ben seve seve kullanıyorum.yapandan allah razı olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri