Unutamadığın maçlar hangileri?
Herkesin tahmin edeceği gibi penaltı kurtararak şampiyonluğa ulaşmamıza büyük katkı sağlayan Gent maçı ve AZ Alkmaar'a uzatmalarda attığım gol ile UEFA Kupası'na gittiğimiz maçlar. Bunun dışında Arsenal maçlarını da unutamıyorum. Büyük bir takımla oynamak da güzel bir duygu. Özellikle İngiltere'de Arsenal'in sahasında inanılmaz bir atmosfer var. Asla unutamam.
Senin gözünde en iyi Belçikalı futbolcu kimdir?
AZ Alkmaar'da oynayan Moussa Dembele diyebilirim. Belçika Milli Takımı'nın da oyuncularından biri. Mükemmel bir yetenek, genç olmasına rağmen kendine olan özgüveni tam. Ayrıca mütevazılığına da hayranım. Gelecekte çok işler başarır diye düşünüyorum.
Şuan Belçika'da oynayan en iyi oyuncu kim sence?
Bizim ekibin forveti Jovanovic. Çok iyi bir golcü. Bazıları yaşı ilerledi diye eleştiriyorlar ama yaşına göre çok güzel bir futbol sergiliyor. Golün kokusunu alıyor diyebilirim. Kale önünde topla buluştuğu an, o topun gol olma ihtimali çok yüksektir.
Maçlara çıkmadan önce bir uğurun var mı?
Uğur değil de maça çıkmadan önce her zaman yaptığım bir şey vardır. Maçlardan hemen önce annemi ararım, benim için dua etmesini isterim. Ben de kendim dua eder, maça çıkarım.
Futbolun dışında çok vaktin oluyor mu, oluyorsa bu boş vakitlerini ne ile değerlendiriyorsun, hobilerin var mı?
Antrenmanlardan, maçlardan kendime çok fazla vakit ayıramıyorum aslında. Ayırabildiğim vakitlerde de daha çok arkadaşlarımlayım. Beraber sinemaya gideriz veya bir araya gelir muhabbet ederiz.
Televizyon izliyor musun, takip ettiğin diziler var mı?
Televizyon izlemek için de çok vaktim yok. Ancak Ezel dizisini şu sıralar kaçırmıyorum. Çok hoşuma giden bir dizi. Ondan önce Kurtlar Vadisi'ni izlerdim, ama şuan ona vakit ayıramıyorum.
İzlediğin spor programı var mı? Ve en çok beğendiğin futbol yorumcusu kim?
Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum spor programlarını. Ama kaçırmamak için çabaladığım bir program yok. Telegol, Maraton gibi programları denk geldiğinde takip ediyorum. En çok beğendiğim yorumcu da Rıdvan Dilmen.
Yer imleri