» Günaydýn Sevgililerin En Güzeli Günaydýn Günümün Güneþi.... Günaydýn Kalbimi Esir Alan Sevgili... Günaydýn Düþlerimin Kaynaðý... Günaydýn Sevincim Ve Kederim..Günaydýn Bebeðim..

»Geceleri uzaklara çýðlýk olur sesim, denizden çýkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu sabah sýrf senin için aralandý gözlerim, günaydýn benim Her$eyim..

» Bugünde Her Zamnki Gibi Muhtacým Sana Hayatýma Renk Katan,Her Gece Sabahý Fana Özleten Biricik Aþkým Günaydýnnnn ...

» Günün Aydýn Olsun. , Dilerim Ki Yüreðine Gülün Gölgesi Düþmesin Ve Sen, Yüzünde Gülüþlerin En Güzeli Ile Bak Geleceðe

» Her Gune Senýn Askýnla Baslamak Senin Sevgýnle Uyanmak Cok Guzel... Seni Cooook Seviorum Askitomm

» Kelimelerin Anlamýný Çoktan Yitirdiði Bir Zamandayým. Hayatýmda Anlamýný Yitirmeyen Tek Þey Sana Duyduðum Sevgidir. Günaydin Aþkim Seni Çok Seviyorum Günler Bukadar Güzelse Sebebi Sensin Günaydýn Aþkýmmmmmm

» Dünyanýn En Talý En Güzel insanýna ve böyle güzel bir insan sahip olduðum için çok þanslýyým seni seviyorum Biricik Askim Kocaman GÜNAYDIN

» Gecem iyi Olurdu Kollarýnda Uyusaydým , Günüm Aydýn Olurdu Kollarýnda uyansaydým CANIMMM..GÜNAYDIN

» Senin Yanýnda Çabuk Geçti Saatler Sensiz Geçmek Bilmedi Günler Anladýmki Sen Hayatýmýn Bir Parçasý Gönlümün Yarýsýsýn Günaydýn Aþkým

» GUNAYDIN!!! Ne kadar yakýþýyor bu söz sabahlara, Hiç kafa yordun mu anlamýna, Tüm içtenliðiyle süslü tazelik, Kadere bulaþmamýþ bebek saflýðýnda bir güzellik, Ne merhabanýn soðukluðu, ne elvedanýn burukluðu hiç biri dokunamaz ona, Þimdi gönülden kalbe seslenen bir duyguyla GUNAYDIN!!!

» Günaydýn; benim viran gönlümün sultaný, Günaydýn; dost baðýmýn gonca gülü, Günaydýn; Süreyya yýldýzým, Günaydýn: ay yüzlüm, Günaydýn; canýmýn cananý, Günaydýn…

» Günaydýn ömrümün en güzeL baharý ; busabahta seni kaLbimin en derinLerinde hissederek actým gözLErimi...o kadar güzeL uyuyorsunki daðýLmýþ sacLarýn ve dinLenmiþ yumuþacýk ciLdinLe daha bi masum ve bebek gibisin