Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Recep ivedik 3 Fragman HD Kalitesinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

flashget veya ınternet download manager gibi programlar kullanıyosan youtubede video izlerken videonun sağ üst köşesinde videoyu indirmek için tıklayın yazıyor ben şahsen öle indiriyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Pasa78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu fragmanı nasıl indirecez youtubeden bilgi varmı

Hemen aktarıyım bilgiyi arkadaşım internet download manager programıyla indirebilirsin bu videoyu bu programı kur kurduktan sonra videoyu izlerken aynen resimdeki gibi bu video dosyasını indir yazıyor sende ona basınca video iniyor kolay gelsin programı sitede paylaşırdım da sonuçta ücretli bir program seri numara istiyor 15 gün sonra

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Seneyede Recep İvedik 4 cıkar Recep ivedik yurdum insanını anlatıyor benim tanıdıgım cok kişi aynen böyle hal hareketleri tamamen komedi olanlar var
    seneye recep ivedik 4 çıkar buna hiç kuşku yok ama recep ivedik 4 çıksa ve recep askere gitse nekadar komedi olur öyle değilmi
    Konu Hikmet™ tarafından (24-12-2009 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı şeyi ben de sölemek istemiştim xxman

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri