ben letop bumun açılışında istedigi şifresini unuttum ve aklıma gelenleri denedim olmuyor acaba başka yolu var mı acmanın..şimdiden yardımızlarından dolayı teşekkür ederim
ben letop bumun açılışında istedigi şifresini unuttum ve aklıma gelenleri denedim olmuyor acaba başka yolu var mı acmanın..şimdiden yardımızlarından dolayı teşekkür ederim
windowsamı şifre koymuştun. windows xp mi.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
evet windows sa şifre koymuştum ama vista
Laptop markası ve işletim sistemize ait açık bilgileri yazınız
ASUS X58Cseries
processor intel {R }celeron {R}cpu [email protected] GHZ 1.5O GHZ
RAM 4.00 GB
32 BIT
USTA BANA YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM BEN SONRA SIFREYI KADIRMISTIM AMA SIFRE KOYMUS YIYENIM HATIRAMIYOR SIFREYIDE PC NIN VE FORMAT ATMAYA CALISTIM YINE OMADI
saol usta şifreyi hatırladım şimdi gireiliyoruum
yardım etcek kimse yok mu şimdi pç nin ekranında böyle bir yazı cıkıyor :::cannot set temp path to work in ve büyük bir yazıylada ERROR yazıyor
pç acılışında şifre istiyordu ve ben o şifreyi unutum sonra google ye yazdım nasıl şifreyi kararım diye ve cıkan sayfalarda şöyle şöyle yapındiyordu bende yaptım dediklerini sonra pç kapattım ve geriactıgımda o yazılarcıktııı ve bios ayarlarını kurdalamuştım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri