REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sinema Tv lerde Sansur Yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sinema Tv lerde Sansur Yok

Dün akşam gen adlı turk filmi vardı gece 2 idi sanırım filmde küfürlü konuşmalar ve sigara görüntüleri serbestti valla bence sansur iyi birşey değil (buzlanmalarda insan yüzü göremez olduk)ayrıca sinema tv kanalları guzel film yayınlıyor biraz pahalı ama teledunyada ucuz sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sansüre hayır bencede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ücretli kanal olduğundan sansür yapmıyorlar.Aynı sinemada izler gibi izliyorsun filmi.1 yıllık full paketim vardı d-smartta 1 yıl içinde kendisini en fazla geliştiren kanal oldu sinema tv şubat ayından sonra tekrar paket alıcam.Herhalde sinema paketi alırım yine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sinema tv de sansür yok diyorsunuz birde DİGİTURK te gece saat 12 civarları ACTIONMAX'e bakın bakalım birdaha bu sansürü konuşacakmısınız acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sinema tv de sansür yok diyorsunuz birde DİGİTURK te gece saat 12 civarları ACTIONMAX'e bakın bakalım birdaha bu sansürü konuşacakmısınız acaba
    ordadamı sansür yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sansür olduğundan beri ben filmlerden hiç ***if almıyorum ama sansur koyanlarında ben ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercankolay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ordadamı sansür yok
    izle ve gör sinematv dende beter bu kanal geceleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tele dünya 7.5 tl ama filmlerde iş yok birde aynı filimler doğan kanalarında bir ay sonra yayınlanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izle ve gör sinematv dende beter bu kanal geceleri
    tmm bakıcam olmadı bana burdan haber verirsin film başlayınca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sansüre kesinlikle hayır adam filmde sigara içiyor onu bile sansür ediyorlar ya bu nasıl anlayış böyle kaçıncı asırda yaşıyoruz yuh bea
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri