Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
80 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Google DNS ile özgür Internet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşımınız için Teşekkürler. Ayrıca Win 7 de aynı kullanılabiliyor. Sadece İnternet protokolü sürüm 4 (tcp/ıPV4) De girilecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende 2 gündür denedim bir türlü tutturamadım benim Goldmastar 9600 cıhazıma kabul ettiremedim 8888 8844 girdim olmadı 00 8888 8844 girdim gene olmadı tamam bem biraz teknik bilgim az ama bu işin uzmanı arkaqdaşta denedi tutturamadı onun bildiği bır formülle girdi odo her şifreyi çözmüyor benim durumum içinde yardımcı olrsanız saygı duyarım paylaşımlar için candan teşekürler emeğe saygılar...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende denemedim ama güzel bir şey paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylasım için tesekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ellerine sağlık,teşekkür ederim.bir sorum var.

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O siteyi Kullanmayın daha önce kullandım sorun cıkartıyor cogu zaman
    Ben bir yıldır bir evvelki sürümü kullanıyorum. Bir soruna rastlamadım. Bilmediğim veya sakıncalı bir sorun varsa paylaşırsanız memnun olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tesekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cokgüzel oldu teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki netin hızı ne durumda kullanıcı arkadaslardan bilgi alabilirmiyiz?

özellikle denedim. 8mbit hızım var. bir dosya çekerken 850kb hızı görmemiştim. bu dnslerle gördüm. ve ayrıca youtube gibi sitelerdede donma olmadan daha hızlı bi şekilde ön bellekleri dolarak izleyebiliyorum. ama normaldede benim hızım zaten 6mbit civarındaydı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu dns yi değiştirince herhangi bir ücret felan almasın google bizden .acaba bilgisi olan varmı deneyecem ama ekstradan bir fatura çıkartırlarsa yandık demektir .bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri