notebook pcnin ana kartı bozuldu çok virüs taraması yapıyordum sürekli olarak elektrik prizine takılıydı ekranı sağlam olduğu halde monitöre takıyordum harddiske aşırı dosya yükledim acaba nedeni ne olabilir? lütfen yardım:49::45:
notebook pcnin ana kartı bozuldu çok virüs taraması yapıyordum sürekli olarak elektrik prizine takılıydı ekranı sağlam olduğu halde monitöre takıyordum harddiske aşırı dosya yükledim acaba nedeni ne olabilir? lütfen yardım:49::45:
Bazı şeyleri baya abartmıssıngeçmiş olsun
sağol dostum sorma başıma gelenleri
abartma die bişi yokta anakartların genel yanma sebebi aşırı ısınma özellikle sürekli şarj havalandırma deliklerinin kapanması tozlanması soğuktan sıcak bir ortama girince notebook u hemen çalıştırırsanız bozulma ihtimali yüksektir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
yenisini al kardeş kesin çözüm
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri