Teşekkur: 0
basri kardeş koca yazının içinde iki kelimeyi çekmiş çıkarmışsın ben ahmet kayanın hiç bir şarkısının ne sözünü ne müziğini bilirim bu 1. benim diğer açtığım konulara bi göz atarsan benim ne karakterde bi insan olduğumu anlarsın bu 2 yukarıdaki yazıyı kendim yazmadım sadece yazı hoşuma gittiği için sitedeki arkadaşlarda okusun diye buraya koydum bu 3. ahmet kaya ile aynı kefeye konmayı asla kabul etmiyorum yazıyı kople okursan daha iyi anlayacağını umuyorum anlayışsızsın demiyorum yanlış anlama.
Yok hocam sen yanlış anladın beniYazı süper...
Sana bişey demedim zaten. sende forumda takip ettiysen benim nasıl biri olduğumu bilirsin. aynı kefedeyiz seninle merak etme.
Birilerini kendi silahıyla vurmak gibi olmuş manasında yazdım ben![]()
ya çok ilginç hertürlü rezilliği bunlar yapıyor biz birşey dedik mi provakazyon oluyor devlet acıklıyor doğu ve güneydoğudan elektrik vergi alamıyoruz diye ama bakıyon en lüks arabanın satıldığı iller bunlarda ençok 3g li tel lar burada satılmış bir acayip ama bize zam zam yeşil kart ta bu bölgelere verilmiş neyle ödeniyor bizim vergilerle bize kaktırılan zamlar la adamlar bizim buralarda ağa konumunda en lüks evlerde arabalarda sonra ezilen onlar bunun altında başka bir bit kemiği var ama polisin kürt bakış acısı farklı türke farklı gecen eczanede vatandaş bir ilaç soruyor yok deniyor başka biri girdi içeriye ben kürd hasanın oğluyum diyor giren buyur deniyor diğer vatandaş bana yok diyorsun diyor bir dayak yemediği kalıyor adamın sonra biz acılım istedik mi provake adamlara kelepce bağlantı diye icişleri bakanı dün soruşturma actık diyor ama ergenekonculara geldi mi vurun kahpeye adalet yarın bunlara lazım oldumu neyapaçaklar bakalım
gayet güzel anlatmışsın paylasım için tesekürler
zor bi dönemden geçiyoruz bu yazılanlar akli selim değil türkü kürdü birbirine bağlayan asırlardan gelen birdelikleri değil onları bir yapan çanakkalede sırtsırta şavaştıran
islamın bağı kardeşliğidir bunu bi kaç dengesiz bozamaz ALLAHIN izni ile
Ben gerçek TÜRK açılımı istiyorum ben orta asyadan gelirken yanımda hiç kimse yoktu sırf Türk lerden oluşan aşiretler vardı onun için türklerden ne istiyorlar haybeden toprak mı istiyorlar çok zor biz onlara toprak verelim ırakın küzeyi isteyen gider gitmek istemiyen de susar rahat ve huzur içinde yaşamını sürdürür ne mutlu TÜRKÜM diyene
benim hoşuma gitmedi zaten TÜRKÜZ. zaten MÜSLÜMANIMIZ.
birileri bizi karıştırıyor gibi.
Üstadım mükemmel anlatmışsın, söylenecek son söz..Sanırım milyonlarca Türk'ün hislerine tercüman oldun...Ne diyeyim ''BÜYÜKSÜN''........
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri