Teşekkur: 0
valla toycan kardeş eski konu ama bu yazıyı okumamıştım gerçekten güzel anlatmışsın bu yazıyı okuduktan sonra seni bu güzel yazı için tebrik etmeden geçemezdim canı gönülden tebrikler.ya çok ilginç hertürlü rezilliği bunlar yapıyor biz birşey dedik mi provakazyon oluyor devlet acıklıyor doğu ve güneydoğudan elektrik vergi alamıyoruz diye ama bakıyon en lüks arabanın satıldığı iller bunlarda ençok 3g li tel lar burada satılmış bir acayip ama bize zam zam yeşil kart ta bu bölgelere verilmiş neyle ödeniyor bizim vergilerle bize kaktırılan zamlar la adamlar bizim buralarda ağa konumunda en lüks evlerde arabalarda sonra ezilen onlar bunun altında başka bir bit kemiği var ama polisin kürt bakış acısı farklı türke farklı gecen eczanede vatandaş bir ilaç soruyor yok deniyor başka biri girdi içeriye ben kürd hasanın oğluyum diyor giren buyur deniyor diğer vatandaş bana yok diyorsun diyor bir dayak yemediği kalıyor adamın sonra biz acılım istedik mi provake adamlara kelepce bağlantı diye icişleri bakanı dün soruşturma actık diyor ama ergenekonculara geldi mi vurun kahpeye adalet yarın bunlara lazım oldumu neyapaçaklar bakalım![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)