Þýrnak'ýn Silopi Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan organize edilen Küçük Erkekler Futbol Turnuvasý'nýn final maçýnda sahaya giren inek, oyunun durmasýna neden oldu.
Maçýn hemen baþýnda sahaya giren inek, seyircileri ve futbolcularý þaþýrttý. Bir süre futbolcularý peþinden koþturan inek, daha sonra seyircilerin gülüþleri arasýnda dýþarý çýkarýldý. Ýneðin oyunda olduðu sürede seyirciler maçýn hakemi Murat Tütüncü'ye, "Ýneðe kýrmýzý kart ver" diye tempo tuttu. Ýneðin dýþarý çýkarýlmasýnýn ardýndan, final maçýna kaldýðý yerden devam edildi.
Küçük Erkekler Futbol Turnuvasý'nýn final maçý ise Atatürk Ýlköðretim Okulu ile Süleyman Demirel Ýlköðretim Okulu arasýnda oynandý. Maçý 2-1 kazanan Atatürk Ýlköðretim Okulu, turnuvanýn þampiyonu oldu. Turnuvada finale kalan Atatürk Ýlköðretim Okulu ve Süleyman Demirel Ýlköðretim Okulu takýmlarý, pazartesi Þýrnak'ta yapýlacak olan il elemelerine katýlacak.
Turnuvanýn üçüncülük maçý da Yatýlý Ýlköðretim Bölge Okulu ile Koç Ýlköðretim Okulu arasýnda oynandý. Yatýlý Ýlköðretim Bölge Okulu, rakibini 6-0 yenerek üçüncü oldu.
Turnuvada þampiyon olan takýma kupanýn 23 Nisan'da verileceði bildirildi.
Kaynak : ÝHA

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri