Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: +18 Kanallar Ve 1750 ve üzeri TV kanalı (108 Türkiye kanalı)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart +18 Kanallar Ve 1750 ve üzeri TV kanalı (108 Türkiye kanalı)

NetTVElite size geleceğin tv sini sunuyor. Uydu yada para ödediğiniz üyelikli kanalların yerini alacak bir sistemden bahsediyoruz. Mevcut PC niz dışında hiçbir donanım gerektirmeyen bu muhteşem yazılım ile tüm dünya televizyon ve radyo kanallarını takip edebilecek ayrıca dilediğiniz filmleri ve kaydedilmiş videoları izleyebileceksiniz. Sadece 1 kere ödeyin ve sürekli hizmet verdiğimiz güncellenen ve geliştirilen bu yazılıma sahip olun!!!
    Böyle bir site var birkere mahsus 80 tl veriliyormuş sonrası bedavaymış a dult larda dahil ayrıca 15 gunluk demo süresi varmış deneyen bilenler varmı acaba

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben programı kurdum kanallar gercektende çok net gösteriyor uyduda olmayan yerel kanallarda var entresan ama guzel program

Programdan bir görüntü

Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

görüntü harika

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için sağol dostum yanlış hatırlamıyosam bi program daha vardı buna benzer hemde ücretsizdi bilen varsa aktarabilirmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

garantisi yok adamalar istediği zaman kapatabilir.bence en iyi yol server muhatabın var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Reodon TV di değilmi? Ya kotayı çok çabuk dolduruyor. Sınırsız olanlar pekala her türlü tv programlarını izleyebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşım için sağol dostum yanlış hatırlamıyosam bi program daha vardı buna benzer hemde ücretsizdi bilen varsa aktarabilirmi

Program Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşım yalnız baştan söleyim sonra demedi deme bana kotalı net kullanıyorsan tavsiye etmem sömürür kotayı ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harika görüntü çok net

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Program Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. arkadaşım yalnız baştan söleyim sonra demedi deme bana kotalı net kullanıyorsan tavsiye etmem sömürür kotayı ...
    tesekkurler dostum dediğn gibi kotalı netim aklımızda bulunsun ilerde lazım olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    harika görüntü çok net

hocam size şöyle söyliyeyim ben bu program ile tanışıncaya kadar dvbs kullanıyordum inanın size dvbs den artısı var eksiği yok bu program var diye boşta kullanmadığım dvbs kartımı sattım görüntü kalitesi çok güzel....

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri