Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: +18 Kanallar Ve 1750 ve üzeri TV kanalý (108 Türkiye kanalý)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart +18 Kanallar Ve 1750 ve üzeri TV kanalý (108 Türkiye kanalý)

NetTVElite size geleceðin tv sini sunuyor. Uydu yada para ödediðiniz üyelikli kanallarýn yerini alacak bir sistemden bahsediyoruz. Mevcut PC niz dýþýnda hiçbir donaným gerektirmeyen bu muhteþem yazýlým ile tüm dünya televizyon ve radyo kanallarýný takip edebilecek ayrýca dilediðiniz filmleri ve kaydedilmiþ videolarý izleyebileceksiniz. Sadece 1 kere ödeyin ve sürekli hizmet verdiðimiz güncellenen ve geliþtirilen bu yazýlýma sahip olun!!!
    Böyle bir site var birkere mahsus 80 tl veriliyormuþ sonrasý bedavaymýþ a dult larda dahil ayrýca 15 gunluk demo süresi varmýþ deneyen bilenler varmý acaba

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben programý kurdum kanallar gercektende çok net gösteriyor uyduda olmayan yerel kanallarda var entresan ama guzel program

Programdan bir görüntü

Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

görüntü harika

Kullanýcý Bilgi Menüsü

paylaþým için saðol dostum yanlýþ hatýrlamýyosam bi program daha vardý buna benzer hemde ücretsizdi bilen varsa aktarabilirmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

garantisi yok adamalar istediði zaman kapatabilir.bence en iyi yol server muhatabýn var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Reodon TV di deðilmi? Ya kotayý çok çabuk dolduruyor. Sýnýrsýz olanlar pekala her türlü tv programlarýný izleyebilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zfr_pal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    paylaþým için saðol dostum yanlýþ hatýrlamýyosam bi program daha vardý buna benzer hemde ücretsizdi bilen varsa aktarabilirmi

Program Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. arkadaþým yalnýz baþtan söleyim sonra demedi deme bana kotalý net kullanýyorsan tavsiye etmem sömürür kotayý ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

harika görüntü çok net

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ÞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Program Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. arkadaþým yalnýz baþtan söleyim sonra demedi deme bana kotalý net kullanýyorsan tavsiye etmem sömürür kotayý ...
    tesekkurler dostum dediðn gibi kotalý netim aklýmýzda bulunsun ilerde lazým olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    harika görüntü çok net

hocam size þöyle söyliyeyim ben bu program ile tanýþýncaya kadar dvbs kullanýyordum inanýn size dvbs den artýsý var eksiði yok bu program var diye boþta kullanmadýðým dvbs kartýmý sattým görüntü kalitesi çok güzel....

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri