Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Recep İvedik 3 12 Şubat 2010 Tarihinde Sinemalarda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Recep İvedik 3 12 Şubat 2010 Tarihinde Sinemalarda

Yapım : 2010-Türkiye

Tür :
    Gençlik-Komedi

Yönetmen : Togan Gökbakar

Senaryo :
    Şahan Gökbakar, Togan Gökbakar, Serkan Altuniğne, Can Ali Sabuncu

Yapımcı : Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan

Müzik : Oğuz Kaplangı

Dağıtım :
    Özen FİLM

Gösterim TARİHİ : 12 ŞUBAT 2010

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevsekte sevmesekte tutuluyor ivedik serisi. izleyen oluyor baya...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşündürmeden güldüren adam filmleriçok hoşuma gidiyor dört gözle bekliyoruz ayrıca bilgilendirme içinde teşekkürler ediyorum
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cem YILMAZ ve Şahan GÖKBAKAR bence sonr yıllarda sinema dünyasında bu işi gerçekten iyi yapıyorlar. Kimisi beğeniyor kimisi beğenmiyor .

Avrupada rekorlar kıran Yüzüklerin efendisi harry porter gibi filmler türkiyede de beğenilio ama bir GORA - AROG - Recep İVEDİK serisi yada eskilerden Cüneyt ARKININ filmleri saçma bulunuo bizim filmlerimize şöle objektif gözle bakınca bence Yüzüklerin efendisi ve Harrry porter saçmalığın önde gideni.

Yılmaz Erdoğan Vizontele1 ile cıkış yakaladı eme 2 cisinin konusunda işi batırdı Organıze işlerle yıne bir çıkış yakaladı ama şu an düşüşlerde. Mehmet Ali ERBİLDE Komedi filmlerinden elini çekince geriyede pek bişi kalmadı.

Aslında komedi filmlerinde bir Haluk BİLGİNERİN şöle başrolde oynadığı bir filmi görmek isterim.

Ben sinema sever olarak Hem ŞAHAN GÖKBAKAR hemde CEM YILMAZI tebrik ediyorum türk sinemasına büyük katkıları var.

Ayrıca son 2 senedir büyük çıkışta olan ve güzel filmlere imza atan ŞAFAK SEZER de ayrı bir teşekkür ediyorum.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merakla bekliyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri